Aνώστρωμα Memory Body Balance 160/200 | Vellea Home

Memory Body Balance

Aνώστρωμα 160/200 , 160/200

113
91*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Το ανώστρωμα Memory Body Balance  είναι μια υπέροχη προσθήκη σε οποιοδήποτε στρώμα και θα μεταμορφώσει ακόμα και το αδέξιο κρεβάτι σε μια γωνιά άνεσης και χαλάρωσης.
Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:
- ύψος 5 cm
Πυρήνας από ελαστικό αφρό Body Care - ένα εργονομικό υλικό που επιτρέπει στο σώμα να πάρει μια φυσική θέση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Εξαλείφει την πίεση και εμποδίζει τα συναισθήματα έντασης στην πλάτη και στις αρθρώσεις, ενώ το ειδικό κυματιστό προφίλ παρέχει ένα αποτέλεσμα μασάζ και φρέσκια αναπνοή στην επιφάνεια, γεγονός που εμποδίζει την υπερβολική θέρμανση του σώματος. Ρυθμίζει και εξομαλύνει την ανομοιομορφία του παλαιού στρώματος. Με επίστρωση αφρού μνήμης στο κάλυμμα εξασφαλίζει μια ομαλή, εξαιρετικά ελαστική επιφάνεια που ακολουθεί το περίγραμμα του σώματος και χαλαρώνει τους μυς.
Τα ελαστικά στρώματα αφρος πολυουρεθάνης Body Care εξασφαλίζουν επιπλέον σταθερότητα και ομοιόμορφη επιφάνεια που δεν παραμορφώνεται.
Το ειδικό ύφασμα  Body Balance  είναι αντιβακτηριακό και με εξαιρετικές θερμορυθμιστικές ιδιότητες.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

 

 
Μοντέλο
Memory Body Balance

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας