Ανώστρωμα Green Tea 82/190 | Vellea Home

Green Tea

Ανώστρωμα 82/190 , 82/190

57
46*
*Με Vellea Home card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Επιλογή

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

 

 

Κατασκευάζεται από την TED

Ανώστρωμα  Green Tea

Χαρακτηριστικά:

- ύψος 5 cm (+/- 1 cm)

- ύφασμα Fragrance Active™ με μικροκάψουλες πράσινου τσαγιού για φρέσκο ​​άρωμα.

- διαμορφωμένος πυρήνας για ανατομική υποστήριξη του σώματος και βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος κατά τη διάρκεια του ύπνου

Πυρήνας: αφρός πολυουρεθάνης με προφίλ.

Επικάλυψη: μικροΐνες "Green Tea" με άρωμα πράσινου τσαγιού - 100% πολυεστέρας, ίνες  πολυουρεθάνης και μνήμης

Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!

Τα στρώματα TED είναι συσκευασμένα σε ρολό , το οποίο τα διατηρεί τέλεια καθαρά μέχρι να ανοίξουν.

Φροντίστε να ανοίξετε και να ξεδιπλώσετε το στρώμα πριν από την προθεσμία που αναγράφεται στη συσκευασία. Το στρώμα παίρνει το επιθυμητό σχήμα και μέγεθος 24 ώρες μετά το ξετύλιγμα.

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και της ταπετσαρίας.

Τοποθετήστε το στρώμα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.

Συσκευασία 1: 82/30 cm, βάρος – 4.5  kg.

Μοντέλο
Green Tea

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Συχνά αγοράζονται μαζί
Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας