Νέες ιδέες για το σπίτι | Έπιπλα Videnov

6 ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΤAΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Σε μια δυναμική επαγγελματική ζωή, είναι όλο και πιο σημαντικό να δημιουργούμε έξυπνους χώρους εργασίας που προσελκύουν και διατηρούν τα καλύτερα ταλέντα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός γραφείου εξελίσσεται και αλλάζει για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εργασιακού περιβάλλοντος: υβριδικοί και ευέλικτοι χώροι εργασίας, σχέδια και χώροι που εστιάζουν στην ευημερία, εμπνευσμένα από την κοινότητα είναι μόνο μέρος της μεγάλης αλλαγής.

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ένα κοινόχρηστο παιδικό δωμάτιο συχνά σφύζει από δραστηριότητες, αντανακλώντας την προσωπικότητα των παιδιών σας. Αναπτύσσονται συνεχώς και αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε νέες ιδέες για τον κόσμο γύρω τους.

ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Προφανώς έχετε πολλά πράσινα πράγματα στην κουζίνα σας – αγγούρια, λάχανο, μαϊντανό, μαρούλι και οτιδήποτε άλλο. Αλλά η αγορά υγιεινών προϊόντων για το τραπέζι σας δεν είναι ο μόνος τρόπος για να ακολουθήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής.

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι για το καλοκαίρι

Μετά από μήνες με ζεστά ρούχα , ανυπομονούμε να στραφούμε σε ελαφριά και φαρδιά ρούχα και ανοιχτά παπούτσια για να απολαύσουμε πλήρως τον καλό καιρό έξω. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να προσεγγίσουμε και με τη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Γραφείο στο σπίτι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι - Αποστολή: Δυνατή

Όταν πρόκειται για εργασία από το σπίτι, η παραγωγικότητα είναι το κλειδί. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιθυμία να δημιουργήσουμε έναν χώρο εργασίας στο σπίτι, που διεγείρει τη διαδικασία σκέψης μας είναι πρωταρχικής σημασίας.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

Ο ύπνος είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της ανθρώπινης υγείας. Χωρίς ποιοτικό ύπνο, το σώμα δεν μπορεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και ο εγκέφαλος μπορεί να ξεκουραστεί από τα συσσωρευμένα συναισθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΑ ΚΟΜΟΔIΝΑ – ΛΕΠΤΟΜEΡΕΙΑ Η ΑΝAΓΚΗ

Ενδιαφέροντα έπιπλα είναι τα κομοδίνα. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο - τα κομοδίνα εδώ και πολύ καιρό δεν είναι αυτό που ήταν.

6 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΣΤΥΛ

Η εποχή για να περάσετε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους έχει ήδη φτάσει. Μάλλον ανυπομονείτε να καθίσετε αναπαυτικά στη βεράντα ή στην αυλή του σπιτιού σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, ο καθαρός αέρας και η φρεσκάδα του αρώματος της άνοιξης θα ξυπνήσουν μέσα σας την ενέργεια τος ζωής.

Τα χρώματα στο παιδικό δωμάτιο και η επίδρασή τους

Τα χρώματα έχουν την ικανότητα να εμπνέουν, να διεγείρουν, να καταπραΰνουν ακόμα και να θεραπεύουν . Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τα συναισθήματα των παιδιών και κυρίως των εφήβων που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των ενηλίκων και προσπαθούν να βρουν μια θέση σε αυτόν.

5 ΙΔΈΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΛΌΝΙ

Έχετε αγοράσει καινούργιο διαμέρισμα και θέλετε να το δείξετε στους φίλους σας; Πρόσφατα ανακαινίσατε το σπίτι σας και τώρα ζείτε στο σπίτι των ονείρων σας;

Ακολουθησε μας