Νέες ιδέες για το σπίτι | Έπιπλα Videnov

5 εξαιρετικές λύσεις για το σαλόνι

Πώς είναι το ιδανικό σαλόνι; Μοντέρνο; Λειτουργικό; Γοητευτικό; Στην ραγματικότητα, το ιδανικό σαλόνι μπορεί να είναι διαφορετικό για κάθε σπίτι, γιατί πρέπει να ταιριάζει με το προσωπικό σας γούστο, το στυλ και την άνεση.

Πώς να επιλέξετε το ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜEΝΟ ΚΡΕΒAΤΙ

Η επιλογή ενός υπνοδωματίου είναι σαν να επιλέγετε το ταίρι σας. Η έλξη πρέπει να είναι με την πρώτη ματιά. Και δεν πρέπει να υπάρχουν συμβιβασμοί. Επειδή αν υπάρχει ακόμη και ένας μικρός δισταγμός στην αρχή, σύντομα μπορεί να μετατραπεί σε τεράστια απογοήτευση.

Feng Shui συμβουλές για ομορφιά και αρμονία στο σπίτι

Το σπίτι είναι το μέρος όπου πρέπει να νιώθουμε ασφαλές, πιο ήρεμοι και πιο ευτυχισμένοι. Αλλά μερικές φορές δεν αρκεί να είναι επιπλωμένα με όμορφα και λειτουργικά έπιπλα, εάν η ισορροπία μεταξύ τους δεν υπάρχει. Το σπίτι μπορεί να γίνει γεννήτρια θετικής ενέργειας.

Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ο τόπος όπου μοιραζόμαστε τις πιο αγαπημένες στιγμές με την οικογένεια. Να ξυπνήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με ρομαντικό πρωινό ή να αποκοιμηθήτε στην αγκαλιά του πριν από το τέλος του παραμυθιού. Αυτές οι κοινές στιγμές παραμένουν για πάντα στην καρδιά μας.

11 ιδέες για την τραπεζαρία

Πώς να συνδυάσετε τραπέζι και καρέκλες για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη αίσθηση στην τραπεζαρία; Επιλέξαμε για εσάς 11 φρέσκες προτάσεις από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση για το σπίτι σας.

7 Συμβουλές για ένα δημιουργικό παιδικό δωμάτιο

Πώς να δημιουργήσετε ένα ευεργετικό περιβάλλον για το παιδί σας; Εδώ θα βρείτε χρήσιμες ιδέες για την επίπλωση του παιδικού που θα βοηθήσει στη γενική ανάπτυξη του μικρού. Και θα ξεκινήσουμε με την  πιο σημαντική συμβουλή - θα πρέπει να πάρετε και την γνώμη του παιδιού σας.

Γραφείο στο σπίτι ή μέρος για έμπνευση;

Το σπίτι είναι το μέρος που μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και ο χώρος  όπου θέλουμε να βρούμε χρόνο μόνο για τον εαυτό μας. Μερικές φορές πρέπει να ξεφύγουμε από τα πάντα γύρω μας και να παραμείνουμε μόνοι μας, ανενόχλητοι από κανέναν. Από την άλλη πλευρά, όλο και περισσότερα επαγγέλματα επιτρέπουν την απομακρυσμένη εργασία και η δημιουργία ενός χώρου εργασίας στο σπίτι γίνεται επιτακτική. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να φτιάξετε αυτό το ιδιαίτερο μέρος για εσάς

5 ανοιξιάτικες ιδέες για το σπίτι

Η άνοιξη του 2019 φέρνει μια διάθεση σε παστέλ χρώματα. Μετά τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ετοιμάσαμε μια ανθοδέσμη από φρέσκες ιδέες για το σπίτι σας. Mια ωραία έμπνευση!

Για τις κοινές μας στιγμές

Όταν η άνεση στο σπίτι μας αγκαλιάζει, δημιουργούμε τις πιο πολύτιμες - τις κοινές στιγμές μας.

8 λόγοι για να έχετε έναν κήπο Feng Shui

Διαμορφώστε τον κήπο σύμφωνα με το Feng Shui και θα επιτύχετε ό, τι ονειρεύεστε! Εάν δεν έχετε βρει ακόμα έναν λόγο να κάνετε ένα μίνι κήπο στη βεράντα ή στην αυλή του σπιτιού, θα βρείτε 8 σε αυτό το άρθρο! Με τις εύκολες συμβουλές της αρχαίας κινεζικής θεωρίας, θα είστε σε θέση να επιτύχετε ακόμη και πράγματα που φαινομενικά δεν εξαρτώνται από εσάς. Τι επιθυμείτε; Υγεία; Αγάπη; Χρήματα;Λοιπόν, καλέστε τους στη ζωή σας!