Νέες ιδέες για το σπίτι | Έπιπλα Videnov

ΤAΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒIΤΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟY

«Άναψε αρωματικά κεριά, πιες κρασί σε κρυστάλλινα ποτήρια, φάε από όμορφα πιάτα και μην περιμένεις ποτέ μια ιδιαίτερη περίσταση!» είναι μια γνωστή ευχή που μας ενθαρρύνει να απολαύσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή.

VIVA MAGENTA - ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ 2023 ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Το Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Pantone Viva Magenta προσκαλεί ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός με δυναμικό και ελεύθερο χαρακτήρα. Το χρώμα ορίζεται ως μια ατρόμητη απόχρωση του κόκκινου που ενισχύει την αισιοδοξία και τη χαρά.

7 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

Η τραπεζαρία βρίσκεται στο επίκεντρο κατά την περίοδο των γιορτών . Με δημιουργικές ιδέες και πολλή χριστουγεννιάτικη χαρά, θα μπορούσατε να μετατρέψετε αυτόν τον καθημερινό χώρο σε κάτι πραγματικά μαγικό για να συγκεντρωθούν οι φίλοι και η οικογένεια.

3 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΛΟΝΙ

Η χρήση του χώρου του τοίχου προς όφελός σας και η αλλαγή της διακόσμησης που κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μικρό μπορεί να βοηθήσει πολύ στη μεταμόρφωση ενός μικρού καθιστικού.

8 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ

Το χαλί στο σαλόνι επιστρέφει ως επιθυμητό αξεσουάρ. Δεν μπορεί μόνο να δώσει μια νέα όψη στο δωμάτιο. Μέσω των θερμομονωτικών του ιδιοτήτων, θα εξοικονομήσει και τους λογαριασμούς θέρμανσης.

6 ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΤAΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Σε μια δυναμική επαγγελματική ζωή, είναι όλο και πιο σημαντικό να δημιουργούμε έξυπνους χώρους εργασίας που προσελκύουν και διατηρούν τα καλύτερα ταλέντα. Ο μοντέρνος σχεδιασμός γραφείου εξελίσσεται και αλλάζει για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εργασιακού περιβάλλοντος: υβριδικοί και ευέλικτοι χώροι εργασίας, σχέδια και χώροι που εστιάζουν στην ευημερία, εμπνευσμένα από την κοινότητα είναι μόνο μέρος της μεγάλης αλλαγής.

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ένα κοινόχρηστο παιδικό δωμάτιο συχνά σφύζει από δραστηριότητες, αντανακλώντας την προσωπικότητα των παιδιών σας. Αναπτύσσονται συνεχώς και αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε νέες ιδέες για τον κόσμο γύρω τους.

ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Προφανώς έχετε πολλά πράσινα πράγματα στην κουζίνα σας – αγγούρια, λάχανο, μαϊντανό, μαρούλι και οτιδήποτε άλλο. Αλλά η αγορά υγιεινών προϊόντων για το τραπέζι σας δεν είναι ο μόνος τρόπος για να ακολουθήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής.

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι για το καλοκαίρι

Μετά από μήνες με ζεστά ρούχα , ανυπομονούμε να στραφούμε σε ελαφριά και φαρδιά ρούχα και ανοιχτά παπούτσια για να απολαύσουμε πλήρως τον καλό καιρό έξω. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να προσεγγίσουμε και με τη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Γραφείο στο σπίτι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι - Αποστολή: Δυνατή

Όταν πρόκειται για εργασία από το σπίτι, η παραγωγικότητα είναι το κλειδί. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιθυμία να δημιουργήσουμε έναν χώρο εργασίας στο σπίτι, που διεγείρει τη διαδικασία σκέψης μας είναι πρωταρχικής σημασίας.

Ακολουθησε μας