Νέες ιδέες για το σπίτι | Έπιπλα Videnov

Το μυστικό του καλού ύπνου

Όταν μιλάμε για ποιοτικό ύπνο, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την «καρδιά» του κρεβατιού - το στρώμα . Ποιο είναι όμως το καλύτερο για εμάς, ώστε να μπορέσουμε να αναρρώσουμε πλήρως από τη συσσωρευμένη κόπωση ; Με την τεράστια ποικιλία διαφορετικών τεχνολογιών, συστημάτων και υλικών που αποτελούν τα στρώματα, η σωστή επιλογή γίνεται πραγματική πρόκληση.

Χρήσιμες συμβουλές για το δωμάτιο του μαθητή

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένας χώρος για ύπνο και παιχνίδι. Και όταν έρθει η ώρα για το σχολείο, γίνεται χώρος για τα μαθήματα. Η δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας και η προσεκτική επιλογή πρακτικών και όμορφων επίπλων για το παιδικό δωμάτιο μπορούν να κάνουν τη μάθηση εύκολη ως παιχνίδι και τις στιγμές του παιχνιδιού ακόμα πιο διασκεδαστικές και αναζωογονητικές.

Γωνιακοί καναπέδες - πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά

Οι γωνιακοί καναπέδες έχουν γίνει με την πάροδο του χρόνου ένα από τα αγαπημένα και απαραίτητα έπιπλα στο σαλόνι γιατί έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα και νιώθουν «σαν στο σπίτι» σε διαφορετικά δωμάτια.

Πως να εξασφαλίσουμε περισσότερο χώρο στο σπίτι

Ο χώρος στο σπίτι δεν είναι ποτέ αρκετός, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει με τα κατάλληλα έπιπλα αποθήκευσης. Στα καταστήματα επίπλων υπάρχουν διάφορες λύσεις για τη βελτιστοποίηση του χώρου, οι οποίες σας παρέχουν περισσότερες επιλογές για την αποθήκευση των πραγμάτων για να έχετε ένα τακτοποιημένο σπίτι.

5 εξαιρετικές λύσεις για το σαλόνι

Πώς είναι το ιδανικό σαλόνι; Μοντέρνο; Λειτουργικό; Γοητευτικό; Στην ραγματικότητα, το ιδανικό σαλόνι μπορεί να είναι διαφορετικό για κάθε σπίτι, γιατί πρέπει να ταιριάζει με το προσωπικό σας γούστο, το στυλ και την άνεση.

Πώς να επιλέξετε το ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΣΜEΝΟ ΚΡΕΒAΤΙ

Η επιλογή ενός υπνοδωματίου είναι σαν να επιλέγετε το ταίρι σας. Η έλξη πρέπει να είναι με την πρώτη ματιά. Και δεν πρέπει να υπάρχουν συμβιβασμοί. Επειδή αν υπάρχει ακόμη και ένας μικρός δισταγμός στην αρχή, σύντομα μπορεί να μετατραπεί σε τεράστια απογοήτευση.

Feng Shui συμβουλές για ομορφιά και αρμονία στο σπίτι

Το σπίτι είναι το μέρος όπου πρέπει να νιώθουμε ασφαλές, πιο ήρεμοι και πιο ευτυχισμένοι. Αλλά μερικές φορές δεν αρκεί να είναι επιπλωμένα με όμορφα και λειτουργικά έπιπλα, εάν η ισορροπία μεταξύ τους δεν υπάρχει. Το σπίτι μπορεί να γίνει γεννήτρια θετικής ενέργειας.

Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ο τόπος όπου μοιραζόμαστε τις πιο αγαπημένες στιγμές με την οικογένεια. Να ξυπνήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με ρομαντικό πρωινό ή να αποκοιμηθήτε στην αγκαλιά του πριν από το τέλος του παραμυθιού. Αυτές οι κοινές στιγμές παραμένουν για πάντα στην καρδιά μας.

11 ιδέες για την τραπεζαρία

Πώς να συνδυάσετε τραπέζι και καρέκλες για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη αίσθηση στην τραπεζαρία; Επιλέξαμε για εσάς 11 φρέσκες προτάσεις από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση για το σπίτι σας.

7 Συμβουλές για ένα δημιουργικό παιδικό δωμάτιο

Πώς να δημιουργήσετε ένα ευεργετικό περιβάλλον για το παιδί σας; Εδώ θα βρείτε χρήσιμες ιδέες για την επίπλωση του παιδικού που θα βοηθήσει στη γενική ανάπτυξη του μικρού. Και θα ξεκινήσουμε με την  πιο σημαντική συμβουλή - θα πρέπει να πάρετε και την γνώμη του παιδιού σας.