11 ιδέες για την τραπεζαρία | Vellea Home

 2019-06-21

11 ιδέες για την τραπεζαρία

Πώς να συνδυάσετε τραπέζι και καρέκλες για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη αίσθηση στην τραπεζαρία; Επιλέξαμε για εσάς 11 φρέσκες προτάσεις από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση για το σπίτι σας.

 

1. Ρομαντισμός, λουλούδια και μπισκότα τσαγιού

Δημιουργήστε ένα υπέροχο συναίσθημα στην τραπεζαρία. Η καρέκλα Floran  και το τραπέζι Jane είναι ο ιδανικός συνδυασμός για αιώνια ρομαντικούς και για όσους αγαπούν τα απογεύματα για τσάι.

2. Ασφάλεια, ζεστασιά και ζεστό mokacino

Ένα από τα αγαπημένα χρώματα στην επίπλωση είναι το καφέ χρώμα. Δημιουργεί μια αίσθηση ειρήνης και ασφάλειας και συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα. Το πολυτελές τραπέζι Marbella III και και η καρέκλα Apollo 2P είναι ένας πολύτιμος συνδυασμός χρωμάτων και συναισθημάτων που θα χαϊδεύουν πάντα τις αισθήσεις σας.

3. Σύγχρονο σκανδιναβικό στυλ

Ω, αυτό το Σκανδιναβικό στυλ! Έτσι απαλές καμπύλες και κομψά σχήματα είναι ευχαρίστηση για το σώμα και την ψυχή. Η καρέκλα Udi σε έντονο κόκκινο χρώμα θα δώσει την έμφαση στην τραπεζαρία. Σε συνδυασμό με τραπέζι Elinor θα εκπληρώσει την αποστολή σας για να σας κάνει ευτυχισμένους!

 

4. Μυστηριωδώς κομψό

Σας αρέσει να προσφέρετε τα πάντα με στυλ και πολυτέλεια; Γνωρίζετε λοιπόν πόσο θαυμάσια είναι το μαύρο χρώμα σε ένα γυάλινο φάκελο και μια κομψή μαύρη κορδέλα. Ένα τέτοιο δώρο ειναι το τραπέζι Morela και η καρέκλα Apollo.

5. Φρεσκάδα οξιάς και περισσότερη ασφάλεια

Ομορφιά και ασφάλεια σε ένα είναι η επόμενη πρόταση μας – καρέκλα  Alvaro, η οποία έχει ένα ειδικό κάθισμα που προστατεύει το κάθισμα από το να βρέχεται και είναι εύκολο να καθαριστεί. Το ιδανικό ταίρι του είναι το επεκτεινόμενο τραπέζι Venice το οποίο θα χωρέσει όλη την οικογένεια.

6. Βιομηχανικό στιλ σε λαμπερές συσκευασίες

Για όσους από εσάς προτιμάτε την λάμψη του μετάλλου, ετοιμάσαμε μια ακαταμάχητη πρόταση. Η ενδιαφέρουσα σχεδίαση της καρέκλας Blake III εξασφαλίζει σταθερότητα και οι καμπύλες της δίνουν κομψότητα και άνεση. Το τραπέζι Marcela προσθέτει το αίσθημα του βιομηχανικού στυλ και της σταθερότητας.

 

7. Θάλασσα και καλοκαίρι

Κλέψτε ένα κομμάτι του καλοκαιριού για το  σπίτι σας. Το τραπέζι Valencia φέρνει την αίσθηση σταθερότητας  και αιθέρια ομορφιά. Προσθέστε την καρέκλα Betis και θα κρατήσετε την αισθηση του καλοκαιριου.

8. Πολύχρωμες καραμέλες για χαρούμενα παιδιά

Κάντε μια μικρή γωνία για τα παιδιά σας. Οι καρέκλες Bobi  είναι σε παιχνιδιάρικα χρώματα που χρησιμεύουν ως μαγνήτης για κάθε παιδί. Συνδυάστε τα με το τραπέζι Deniza και τώρα έχετε το πιο γλυκό τραπέζι για τα παιδιά.

9. Ακαταμάχητη έλξη

Ένας συνδυασμός χρωμάτων που θα είναι πάντα μοντέρνος είναι το λευκό και το μαύρο. Πραγματικά ακαταμάχητη έλξη που αφήνει μια αίσθηση τάξης και στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε το τραπέζι Amanda III με πολυτελή λευκά και μαύρα δερμάτινα καθίσματα Apollo.

10. Τοποθετήστε με θετική ενέργεια του Feng Shui

Σύμφωνα με το Feng Shui, όλα τα έπιπλα σε ένα σπίτι θα πρέπει να έχουν στρογγυλεμένες άκρες. Έτσι αυξάνετε την ενέργεια ζωής και γεμίζει το σπίτι με χαρά και ευτυχία. Για τους οπαδούς του Feng Shui προσφέρουμε το ιδανικό ζευγάρι καρέκλας Olive και το επεκτεινόμενο τραπέζι Hannah.

11. Στην αγκαλιά της άνεσης

Το υλικό, το οποίο τις περισσότερες φορές συνδέεται με ένα αίσθημα άνεσης είναι το ύφασμα . Με ένα μαλακό ύφασμα και ένα παχύ στρώμα αφρού πολυουρεθάνης, η καρέκλα Orin θα σας ταιριάζει απόλυτα. Και για να είναι ακόμα πιο ξεχωριστή τραπεζαρία προτείνουμε το τραπέζι Filda με παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες.

Εσείς τι θέλετε να δημιουργήσετε στην τραπεζαρία;

Ακολουθησε μας