5 εξαιρετικές λύσεις για το σαλόνι | Vellea Home

 2021-07-09

5 εξαιρετικές λύσεις για το σαλόνι

  Πώς είναι το ιδανικό σαλόνι; Μοντέρνο; Λειτουργικό; Γοητευτικό; Στην ραγματικότητα, το ιδανικό σαλόνι μπορεί να είναι διαφορετικό για κάθε σπίτι, γιατί πρέπει να ταιριάζει με το προσωπικό σας γούστο, το στυλ και την άνεση. Αλλά η επιλογή των σωστών επίπλων δεν είναι πάντα τόσο εύκολη, ειδικά μεταξύ της μεγάλης ποικιλίας χρωμάτων, υφασμάτων, χαρακτηριστικών, διαστάσεων και στυλ. Γι 'αυτό έχουμε ετοιμάσει 5 εξαιρετικές λύσεις, μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε το τέλειο σαλόνι για το σπίτι σας.

     1. Μοντέρνο και κομψό σαλόνι

  Θέλετε το σαλόνι σας να φαίνεται μοντέρνο και κομψό; Η πρόταση μας είναι ένας καναπές Geneva και συλλογή Kama. Μαζί δημιουργούν μια εντυπωσιακά μοντέρνα εμφάνιση! Εκτός από το υπέροχο ζεστό χρώμα και τον όμορφο σχεδιασμό, ο καναπές διαθέτει ένα επιπλέον ειδικό ύφασμα που σχηματίζει υδρόφοβη επιφάνεια. Και ενώ ο καναπές φροντίζει για την άνεσή σας, η συλλογή Kama θα διασφαλίσει ότι το σαλόνι σας θα φαίνεται πάντα κομψό και όμορφα διαμορφωμένο. Έτσι, η απόλαυση να υποδεχτείτε τους αγαπημένους σας επισκέπτες στο μοντέρνο σαλόνι σας είναι ασύγκριτη.

     2. Πάντα φρέσκο ​​και άνετο σαλόνι

  Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχει κάθε σαλόνι είναι η αίσθηση φρεσκάδας. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, ο καναπές Noris και η συλλογή Kortes θα σας καλωσορίσουν με όλη τους τη γοητεία και την αναζωογονητική διάθεση. Τα μαξιλάρια και το χαλαρωτικό πράσινο χρώμα θα σας ταξιδέψουν σε ξέγνοιαστες διακοπές στη θάλασσα. Η συλλογή Kortes θα φροντίσει επιπλέον για την άνεση και σίγουρα θα προσθέσει μια υπέροχη λάμψη στο σαλόνι. Απολαύστε την απλή άνεση και ηρεμία με τη νέα μας πρόταση.

     3. Εκλεπτυσμένο σαλόνι με γοητεία

 Το τέλειο σαλόνι εμπνέει! Γοηθεύει με κομψό σχεδιασμό και χαμογελά με απαλά χρώματα. Αυτό είναι ακριβώς το συναίσθημα που θα σας προσφέρει η πρόταση μας - καναπές Molier και συλλογή Arko. Περιμένετε μια θετική διάθεση και άψογη άνεση από τον καναπέ Molier. Και ενώ απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρύο ροζέ μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, το ρομαντικό φως από την σύνθεση Arкo θα φωτίζει απαλά το δωμάτιο. Αυτό είναι το τέλειο μέρος για να τοποθετήσετε όλες τις αναμνήσεις σε φωτογραφίες. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σαλόνι με μια τέτοια πρόταση, σωστά;

    4. Άνετο και πρακτικό σαλόνι

  Ένα αναπόσπαστο συστατικό του ιδανικού καθιστικού είναι η άνεση. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό ότι τα έπιπλα πρέπει να είναι πρακτικά, έτσι δεν είναι; Γι 'αυτό η πρόταση μας περιλαμβάνει τον καναπέ Delant και τη συλλογή Ylang. Καναπές-κρεβάτι με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και κρεβάτι, το οποίο θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη νύχτα. Μπορείτε να νιώσετε την οικεία ατμόσφαιρα ακόμα και από το απαλό ύφασμα. Από την άλλη είναι η υπέροχη συλλογή Ylang. Συμπληρώνει την αίσθηση ηρεμίας με τα καμπυλωτά σχήματα στις άκρες και τον καθαρό σχεδιασμό. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις βιτρίνες, τα ευρύχωρα ντουλάπια και το LED φωτισμό που συμπεριλαμβάνει. Μια πραγματική απόλαυση για όλες τις αισθήσεις.

     5. Κομψό και λειτουργικό σαλόνι

  Ο καναπές Morgan και η συλλογή Blanko είναι εξαιρετικό παράδειγμα ενός κομψού και λειτουργικού καθιστικού. Μόλις μπείτε στο δωμάτιο βυθίζετε σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και άνεση. Ο όμορφος σχεδιασμός του καναπέ Morgan σας καλωσορίζει με μια πρόσκληση για διαμονή και, στη συνέχεια, σας μαγεύει με τα ρυθμιζόμενα προσκέφαλα και τόσο ευχάριστο στην αφή ύφασμα. Και δεδομένου ότι μιλάμε για ένα λειτουργικό σαλόνι, ο Morgan έχει ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ένα μέρος για ύπνο και ένα ταπετσαρισμένο υπόστρωμα για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Αλλά η συλλογή Blanko δεν είναι κατώτερη στο στιλ και τη λειτουργικότητα. Το απαλό λευκό χρώμα τονίζεται κομψά με γκρι στοιχεία και η διάταξη των ντουλαπιών είναι εξαιρετικά άνετη. Εξαρτάται από εσάς πώς θα τακτοποιήσετε τα έπιπλα στο σαλόνι σας και με ποιες αγαπημένες αναμνήσεις θα διακοσμήσετε την σύνθεση.

  Αυτές ήταν οι 5 εξαιρετικές προτάσεις μας για το σαλόνι. Βρήκατε τα τέλεια έπιπλα για εσάς; Εάν χρειάζεστε περισσότερες εμπνευσμένες προτάσεις, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις άλλες συλλογές μας για σαλόνια, γωνιακούς καναπέδες ή καναπέδες. Και μην ξεχνάτε ότι η επίπλωση σπιτιού γίνεται πάντα με ευχαρίστηση και πολλή αγάπη!

Οι πλήρεις όροι του παιχνιδιού εδώ

Ακολουθησε μας