5 ΙΔΈΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΛΌΝΙ | Vellea Home

 2022-02-18

5 ΙΔΈΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΛΌΝΙ

Έχετε αγοράσει καινούργιο διαμέρισμα και θέλετε να το δείξετε στους φίλους σας; Πρόσφατα ανακαινίσατε το σπίτι σας και τώρα ζείτε στο σπίτι των ονείρων σας; Ή μήπως είναι απλώς μια εξαιρετική ευκαιρία για να γιορτάσετε με τους φίλους σας στο σπίτι; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για συγκεντρώσεις, αλλά υπάρχει μόνο ένα σαλόνι. Αφήστε το λοιπόν να είναι λειτουργικό και άνετο για τους καλεσμένους σας! Καλό είναι να προλάβετε αυτή τη στιγμή ενώ σχεδιάζετε τα έπιπλά σας για να βεβαιωθείτε ότι θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ας ξεκινήσουμε με τον καναπέ

Πρώτα από όλα, πρέπει να προσέξουμε τον χώρο, αν περιλαμβάνει την κουζίνα και την τραπεζαρία, όπως στα περισσότερα σύγχρονα σπίτια. Οι δυνατότητες για επιπλέον έπιπλα είναι περισσότερες όταν το σαλόνι είναι μεγαλύτερο, αλλά πολλάαυτό δεν είναι το πάν. Γι' αυτό να είστε δημιουργικοί και να βασιστείτε σε πρακτικές λύσεις. Ένα πράγμα είναι σίγουρο - θα υπάρχει ένας καναπές στο σαλόνι. Επομένως, θα πρέπει να είναι άνετο και να παρέχει αρκετό χώρο. Οι γωνιακοί καναπέδες είναι από τις προτιμώμενες επιλογές, ειδικά αν συνοδεύονται από επιπλέον σκαμπό. Και στο τέλος της βραδιάς θα γίνουν ένα άνετο υπνοδωμάτιο για τους καλεσμένους σας με τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα υπάρχοντά τους σε ένα επιπλέον μπαούλο.

Ένας άνετος καναπές με πολυθρόνες είναι επίσης μια καλή ιδέα, ειδικά αν επιλέξετε έπιπλα με λειτουργία ύπνου. Έτσι θα αποκτήσετε ένα υπνοδωμάτιο και μονά κρεβάτια στο σαλόνι. Αλλά για να είστε σίγουροι ότι θα παρέχετε την απαραίτητη άνεση στα αγαπημένα σας πρόσωπα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη γιορτή. Είναι πιθανό οι φίλοι σας να σας επισκέπτονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και είναι σημαντικό να έχουν έναν καλό και ήσυχο ύπνο αυτό το διάστημα. Σας συνιστούμε να στοιχηματίσετε σε ένα ανώστρωμα, γιατί έτσι θα είστε σίγουροι ότι τους έχετε προσφέρει το καλύτερο σαν άνεση στον ύπνο.

Όλα γίνονται γύρω από το τραπέζι

Όσο είμαστε ακόμα γύρω από τον καναπέ, ας μιλήσουμε για το τραπέζι. Συνήθως το τραπεζάκι σαλονιού είναι μικρό και μάλλον δίνει έμφαση στο εσωτερικό του σαλονιού. Αν όμως σχεδιάζετε συχνές συγκεντρώσεις στο σπίτι, καλό είναι να εξετάσετε την εφαρμογή του. Ένα μικρό αλλά επεκτάσιμο τραπεζάκι σαλονιού είναι μια εξαιρετική λύση. Πολλά τραπεζάκια σαλονιού σε ένα είναι επίσης ιδανικά επειδή είναι συμπαγή και μπορούν να διαχωριστούν και να τακτοποιηθούν ανάλογα με τους καλεσμένους.

Οι καλεσμένοι σας είναι επίσης ευπρόσδεκτοι γύρω από το μεγάλο τραπέζι για ένα νόστιμο δείπνο και ευχάριστες συζητήσεις. Συχνά η επιλογή ακριβώς αυτού του επίπλου για το εσωτερικό του σαλονιού σας απαιτεί χρόνο για την αναζήτηση της πιο κατάλληλης επιλογής. Σκεφτείτε καλά τι ακριβώς χρειάζεστε σε σχέση με το χώρο και άλλα έπιπλα στο εσωτερικό όπως στυλ, χρώμα, σχέδιο και υλικό.

Τραπεζαρία με παγκάκι

Οι τάσεις στο εσωτερικό προσπαθούν ολοένα και περισσότερο να μας προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα. Ένα από αυτά είναι ένα παγκάκι αντί για καρέκλες τραπεζαρίας, που είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς επισκέπτες γύρω από το τραπέζι. Υπάρχει ένα άλλο πλεονέκτημα: μπορείτε να μετακινήσετε το παγκάκι και να το βάλετε δίπλα από τον καναπέ, σε περίπτωση που αποφασίσετε να υποδεχτείτε τους φίλους σας στον καναπέ. Είναι μια σύγχρονη και πολυλειτουργική λύση.

Ανακαλύψτε ξανά το σκαμπό

Το σκαμπό εδώ και καιρό δεν είναι αυτό που ήταν, αλλά ένα πολυλειτουργικό κομμάτι του εσωτερικού του σαλονιού, που σας παρέχει ένα μέρος για να καθίσετε, αλλά και ένα μέρος για επιπλέον αποθήκευση. Ποντάρετε σε πρακτικές λύσεις και επιλέξτε τύπο μονοθέσιου ή πολυθέσιου, με απουκικευτικό χώρο. Μερικά σκαμπό μπορεί ακόμη και να αποτελούν μέρος ενός άλλου δωματίου, αλλά ταιριάζουν τέλεια και στο σαλόνι σας όταν καλωσορίζετε επισκέπτες στο σπίτι. Άλλοι θα σας εντυπωσιάσουν με το συγκεκριμένο στυλ τους και θα φέρουν μια δόση chic στο εσωτερικό του δωματίου.

Έπιπλα για πάρτι στο σπίτι

Αναρωτιέστε τι είναι αυτό το ιδιαίτερο έπιπλο με το οποίο θα οργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι και μάλιστα όλα αυτά είναι πολυλειτουργικά αντικείμενα που έχετε επιλέξει προσεκτικά για αυτή τη στιγμή. Όπως γνωρίζουμε, ένα πραγματικό πάρτι δεν είναι στατικό και οι καλεσμένοι δεν είναι παρατεταγμένοι γύρω από το τραπέζι της τραπεζαρίας ή κάθονται στον καναπέ. Φανταστείτε ότι αυτή είναι μια από αυτές τις συγκεντρώσεις που σας θυμίζουν τα νιάτα σας και όλοι έχουν βρει τη θέση τους κάπου στο δωμάτιο.

Για αυτές τις ειδικές επισκέψεις χρειάζεστε επίσης πρόσθετα έπιπλα όπως πτυσσόμενα τραπέζια και καρέκλες, ακόμα και ράφια ή τραπέζια με ροδάκια. Εδώ είναι η ώρα να σας προσφέρουμε σκαμπό μπαρ ως προσθήκη για να ανανεώσετε την τραπεζαρία, τα οποία μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε στο σαλόνι!

Είστε έτοιμοι για τους καλεσμένους σας; Διαλέξατε τα κατάλληλα έπιπλα για αυτούς και για εσάς; Εμείς στα Έπιπλα Videnov είμαστε πάντα έτοιμοι με πολύχρωμες και λειτουργικές προτάσεις για να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες στο σπίτι.

Ακολουθησε μας