6 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΣΤΥΛ | Vellea Home

 2022-04-29

6 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΜΕ ΣΤΥΛ

Η εποχή για να περάσετε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους έχει ήδη φτάσει. Μάλλον ανυπομονείτε να καθίσετε αναπαυτικά στη βεράντα ή στην αυλή του σπιτιού σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, ο καθαρός αέρας και η φρεσκάδα του αρώματος της άνοιξης θα ξυπνήσουν μέσα σας την ενέργεια τος ζωής.

Ήρθε η ώρα να εξασφαλίσετε άνεση και στους εξωτερικούς χώρους. Με νέα έπιπλα κήπου, ίσως; Φυσικά, τα καλύτερα έπιπλα κήπου δεν είναι μόνο για διακόσμηση - θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον κήπο ή την αυλή σας. Και επειδή η υπαίθρια ζωή είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή, όλοι θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις αυλές και τις βεράντες μας όλο το χρόνο. Από υπέροχους καναπέδες, ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα, κούνιες και τραπέζια - το να μετατρέψετε το αγαπημένο σας μέρος σε έναν παραδεισένιο κήπο δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά είναι αρκετά μεγάλη ευχάριστη.

Εδώ είναι 6 φρέσκες ιδέες για να σας εμπνεύσουν:

1. Δημιουργήστε ένα άνετο μπιστρό στον κήπο

Τα σετ για μπιστρό είναι ιδανικά για μικρά αίθρια, αυλές πόλεων ή ακόμα και ηλιόλουστα μπαλκόνια. Καταλαμβάνουν λίγο χώρο, πολλά από αυτά είναι αναδιπλούμενα και υπάρχουν πολλά σχέδια που δείχνουν επίσης εντυπωσιακά. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι μεταλλικές καρέκλες με τραπέζι με στολίδια και στριφτές λεπτομέρειες, που προσφέρει μια νότα παραμυθένιας μαγείας, συνοδευόμενη από φόντο έρπουσας φυτών. Σαν σκηνή από ασπρόμαυρη ταινία που σε προσκαλεί σε μεγάλα, νωχελικά γεύματα και δείπνα όλο το καλοκαίρι.

2. Επιλέξτε ένα μεγάλο τραπέζι κήπου για μια μεγάλη παρέα

Αν σας αρέσει να διασκεδάζετε έξω με συγγενείς και φίλους, τότε η επιλογή ενός μεγάλου τραπεζι κήπου είναι η κατάλληλη για εσάς. Έτσι θα υπάρχει χώρος για όλους και θα φάνε νόστιμα από τις σπεσιαλιτέ σας. Προτείνουμε το τραπέζι να είναι κατασκευασμένο από ειδικό ξύλο για να αντέχει σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες και να το χρησιμοποιεί τις επόμενες εποχές. Οι ειδικοί προτείνουν ξύλο τικ για αυτό το σκοπό. Άλλα είδη ξύλου που χρησιμοποιούνται στα έπιπλα κήπου είναι το κόκκινο ξύλο, το Jarrah ξυλο και ο λευκός κέδρος. Ολοκληρώστε με κομψές και ογκώδεις καρέκλες κήπου με άνετα μαξιλάρια καθίσματος.

3. 3. Τοποθετήστε έναν μικρό καναπέ σε μια γωνίτσα στο μπαλκόνι

Θέλετε να φέρετε ιδέες για έναν υπαίθριο καναπέ στην αυλή ή το μπαλκόνι σας, αλλά ανησυχείτε ότι δεν έχετε αρκετό χώρο; Οι μικροί αρθρωτοί καναπέδες είναι μια εξαιρετική λύση. Βάλτε το σε μια θέση για να δημιουργήσετε ένα κομψό μέρος για να ξαπλώσετε με ένα καλό βιβλίο ή απλά να απολαύσετε τη θέα. Ορίστε μια κομψή πρόταση - επιλέξτε έναν καναπέ σε κρεμ απόχρωση με φόντο έναν τοίχο με σκούρο χρώμα - μια εντυπωσιακή αντίθεση που θα δείχνει πάντα κομψή. Αν έχετε περισσότερο χώρο, εμπνευστείτε από την Αφρική και διακοσμήστε επιπλέον με μια μεγάλη γλάστρα . Ή με τραπέζι με διακοσμητικά αξεσουάρ.

4. Δημιουργήστε έναν κομψό εξωτερικό χώρο

Εάν έχετε αρκετό χώρο, η επιλογή ενός ολοκληρωμένου σετ κήπου θα ταιριάζει τέλεια στην αυλή ή τη μεγάλη σας βεράντα. Και εδώ η ποικιλία των στυλ είναι μεγάλη. Μεταξύ των προτιμώμενων σετ είναι το ρατάν , ο συνδυασμός μετάλλο και ύφασμα , ξύλινες κατασκευές. Το λευκό είναι επίσης ένα περιζήτητο χρώμα στα έπιπλα κήπου, επειδή φέρνει μια αίσθηση καθαρότητας και χώρου, και η αντίθεση με το γύρω πράσινο είναι μια προσθήκη στην καλή γεύση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν διαφορετικό συνδυασμό επίπλων κήπου όπως ψηλές τραπεζαρίες με καρέκλες, γωνιακούς καναπέδες και σετ καναπέδες με πολυθρόνες.

Μην ξεχάσετε να φροντίσετε και την απόχρωση. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από ομπρέλες τόσο σε χρώμα όσο και σε λειτουργικότητα. Εδώ είναι εξαιρετικά σημαντικό το θέμα και ο παράγοντας προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία που προσφέρουν. Η βάση της ομπρέλας κήπου πρέπει να είναι σταθερή για να αντέχει τους δυνατούς ανέμους. Τα κιόσκι είναι εξαιρετικά κατάλληλα για εκείνο το μέρος του κήπου όπου θέλετε να δημιουργήσετε έναν μόνιμο χώρο αναψυχής ακόμα και με βροχερό καιρό.Γενικά, τα έπιπλα κήπου πρέπει να είναι λειτουργικά και εύκολα στη συντήρηση, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και να μην απαιτούν συνεχή φροντίδα, διαφορετικά θα γίνετε σκλάβοι των επίπλων κήπου σας. Ποντάρετε στην ποιότητα και, αν είναι δυνατόν, οργανώστε τον χώρο σας έτσι ώστε να είναι εύκολος στη συντήρηση. Πρόσφατα, τα σεντούκια κήπου έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε γρήγορα και εύκολα σε αυτά μαξιλάρια, κουβέρτες και τραπεζομάντιλα..

Για να είναι όλα στην εντέλια , μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε με κατάλληλα αξεσουάρ, καθώς η εισαγωγή εποχιακών και θεματικών στοιχείων θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη θαλπωρή και άνεση.

5. Δημιουργήστε μια προσωπική όαση

Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο ή απλά επιθυμείτε τον δικό σας απομονωμένο εξωτερικό χώρο, σας συνιστούμε να το επιπλώσετε με μια μοντέρνα κούνια κήπου τύπου "Bali Island" ή μια άνετη και κομψή καρέκλα κήπου συνοδευόμενη από ένα μικρό τραπέζι και μια γλάστρα με αρωματικά λουλούδια ή βότανα κήπου. Συμπληρώστε με ηλιακά φανάρια, γιρλάντες από φώτα και ένα έργο τέχνης και η σχεδιαστική γωνιά σας είναι τώρα έτοιμη για ενεργή χαλάρωση.

6. Αναμείξτε στυλ και υφάσματα για περισσότερο εκλεκτικισμό

Εάν σας αρέσει μια πιο εκλεκτική αίσθηση, τότε ανακατέψτε και συνδυάστε φωτεινά αξεσουάρ με ξύλινα έπιπλα. Διάσπαρτα μαξιλάρια, φαναράκια και γλάστρες με φυτά θα συμβάλουν σε ακόμα περισσότερη διάθεση και αίσθηση ξεγνοιασιάς. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολύχρωμα χαλιά και ψάθες. Φροντίστε να προσέχετε τον φωτισμό, καθώς δημιουργεί άνεση όταν βραδιάζει. Εδώ τα πουφ μπορούν να αντικαταστήσουν τις καρέκλες. Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε περισσότερο ρομαντισμό εάν φροντίζετε για την καλή μουσική και το φαγητό που σερβίρεται σε ένα κομψό τραπέζι κήπου.

Εμείς στα Έπιπλα Videnov δεν σταματάμε να δημιουργούμε πολύχρωμες και άνετες ιδέες για να υποστηρίξουμε την καλή σας διάθεση τους επόμενους ηλιόλουστους μήνες. Επισκεφτείτε λοιπόν τη σελίδα μας με έπιπλα κήπου και δημιουργήστε τον υπαίθριο χώρο χαλάρωσης σας τώρα.

Ακολουθησε μας