ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ" | Vellea Home

 2021-11-25

ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ"

Λαχταράτε τη στιγμή που θα μπορέσετε να χαλαρώσετε στο απαλό κρεβάτι και ο απόηχος της πολυάσχολης ημέρας θα υποχωρήσει σιγά σιγά. Εκείνο το δωμάτιο στο σπίτι σας όπου μπορείτε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας - το υπνοδωμάτιο. Συνήθως στο νέο έργο, κατά σειρά προτεραιότητας , είναι κοντά στην κουζίνα και το μπάνιο. Η εστίαση σε αυτό πέφτει αμέσως μετά από όλες τις τεχνικές εγκαταστάσεις, την επένδυση και το δάπεδο. Με άλλα λόγια, η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα στην επίπλωση του σπιτιού. Εάν έχετε ήδη κάποια εμπειρία στα έπιπλα, σίγουρα γνωρίζετε ακριβώς τι να αναζητήσετε ή τουλάχιστον γνωρίζετε καλά τις προτιμήσεις σας.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ταιριάξετε μόνοι σας τα έπιπλα του υπνοδωματίου, ανά είδος με βάση το κρεβάτι που σας αρέσει. Η άλλη επιλογή είναι να αναζητήσετε ένα έτοιμο σετ κρεβατοκάμαρας, που θα το έκανε απίστευτα πιο εύκολο όσον αφορά το στυλ.

Η επιλογή του σετ κρεβατοκάμαρας

Η διάταξη του υπνοδωματίου ακολουθεί γενικά τα συνηθισμένα πρότυπα. Με βάση αυτό, όταν επιλέγετε ένα έτοιμο σετ κρεβατοκάμαρας, μπορείτε να βασιστείτε σε μια εύκολη και γρήγορη επιλογή για να επιτύχετε άνεση και συγχρονισμό, καθώς η μόνη εργασία θα είναι η σωστή τοποθέτηση των επιμέρους τμημάτων σύμφωνα με το δωμάτιο.

Αυτή η λύση έχει τα πρόσθετα πλεονεκτήματά της. Παίρνετε ένα τελικό προϊόν και μια καλή εντύπωση, ανεξάρτητα από τις ιδιαιτερότητες του δωματίου. Εδώ είναι η στιγμή να επισημάνουμε ότι όταν επιλέγετε ένα σετ κρεβατοκάμαρας, δεν πρέπει να έχετε κανένα περιορισμό, αλλά αντίθετα - περισσότερη ευελιξία και ευκαιρίες να αναδιατάξετε τα έπιπλα από το σετ για να επιτύχετε μια διαφορετική εμφάνιση. Επιπλέον, θα μπορείτε πάντα να υπολογίζετε στο γεγονός ότι αν μετά από λίγο αποφασίσετε να προσθέσετε ένα άλλο στοιχείο, θα πάρει αμέσως τη θέση του, σαν να ήταν εκεί από την πρώτη μέρα. Εξοικονομείτε χρόνο, λεπτομέρειες και μια ποικιλία διαμορφώσεων που είναι εύκολο να χωρέσουν στο δωμάτιο.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε ένα σετ κρεβατοκάμαρας είναι τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του . Μπορούν να συμπεριληφθούν στη δημιουργία της ατομικής σας διαμόρφωσης, για μέγιστη ευκολία, όπως μηχανισμός ανύψωσης κρεβατιού, επιλογές για διαφορετικούς τύπους στρώματος.

Τα σετ κρεβατοκάμαρας, από την άλλη, είναι επίσης μια κατάλληλη επιλογή για μη τυποποιημένα δωμάτια. Τα πολλά τμήματα τους είναι ταιριαγμένα σε μέγεθος, γεγονός που υποδηλώνει αρκετές επιλογές τοποθέτησης ακόμη και για πιο άτυπες διανομές.

Ένα κρεβάτι που ταιριάζει στο εσωτερικό

Το κρεβάτι έχει την τιμή να είναι το πιο χρησιμοποιημένο έπιπλο στο σπίτι, δεδομένου του μέσου χρόνου που αφιερώνεται στον ύπνο. Από εδώ και πέρα ​​μπορούμε να πούμε ότι όντως υπάρχει μια κάποια δέσμευση και το προσόν «το κρεβάτι μου» το ακούμε πολύ πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο έπιπλο. Επομένως, η στιγμή με την επιλογή ενός νέου κρεβατιού δεν είναι ασήμαντη. Ανεξάρτητα από τον λόγο αυτής της αγοράς, το σημείο εκκίνησης είναι πάντα ένα - η ευκολία. Το μέρος όπου θα ξεκουραστεί το σώμα αξίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Στην αρχή αρπάζει τη σαγηνευτική και μοντέρνα εμφάνιση, μετά λαμβάνονται υπόψη οι διαστάσεις, αλλά το τέλος είναι πάντα μέσα από μια δοκιμασία άνεσης. Αγοράζοντας μόνο ένα νέο κρεβάτι, πρέπει να σκεφτούμε τα υπόλοιπα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας, τα οποία σε αυτό το στάδιο θα κρατήσουμε.

Όταν κάνετε μια νέα αγορά, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το στυλ των επίπλων καθώς και το χρώμα και η υφή τους. Η τέλεια εφαρμογή είναι δύσκολο να επιτευχθεί, ειδικά με την παρουσία διακοσμητικών ή άλλων χαρακτηριστικών στοιχείων των υπαρχόντων επίπλων. Η συμβουλή μας είναι να επιλέξετε ένα πιο απλό και καθαρό μοντέλο με όσο το δυνατόν πιο κοντινό χρώμα. Εάν αυτό είναι δύσκολο να γίνει, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ένα χρώμα στην ίδια περιοχή και χωρίς σαφή υφή των επιφανειών των επίπλων.

Υπάρχει μια επιλογή για μια πιο τολμηρή προσέγγιση όταν αναζητάτε μια σκόπιμη αντίθεση - μια επιτυχημένη λύση μπορεί να είναι η επιλογή ενός κρεβατιού με μεταλλικά στολίδια ή άλλου τύπου διακόσμηση που θα χρησιμοποιηθεί ως έμφαση στη νέα σύνθεση. Από μόνο του, αυτό το κρεβάτι θα πρέπει να έχει μια πιο έντονη διακοσμητική αξία.

Μια άλλη επιλογή όταν φέρνετε ένα νέο κρεβάτι σε ένα προ-επιπλωμένο υπνοδωμάτιο είναι να επιλέξετε ένα μοντέλο με ενσωματωμένα κομοδίνα ή ένα με έμφαση στο κεφαλάρι. Με αυτόν τον τρόπο, το νέο έπιπλο σίγουρα θα δηλώσει τη θέση του ανάμεσα στα άλλα.

Πρακτικές λύσεις για αποθήκευση στην κρεβατοκάμαρα

Στην κρεβατοκάμαρα, ως δωμάτιο με πιο περιορισμένο καθεστώς πρόσβασης, πρέπει συχνά να αποθηκεύουμε πολλά, μερικές φορές αρκετά ογκώδη αντικείμενα. Τα έπιπλα αποθήκευσης που χρειάζονται στην κρεβατοκάμαρα εξαρτώνται πολύ από τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας. Αλλά το αξίωμα "όσο περισσότερα, τόσο περισσότερα" ισχύει σίγουρα σε πλήρη ισχύ στην οργάνωση των όγκων αποθήκευσης και των σχετικών μηχανισμών.

Η καλή οργάνωση συνεπάγεται πολύ καλό συντελεστή απορρόφησης χώρου και είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη η ανάγκη γρήγορης και εύκολης πρόσβασης σε ορισμένα είδη σε διαφορετικές εποχές και ειδικά κατά την αλλαγή τους.

Ένα μέρος αποθήκευσης στην κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος κάτω από το πλαίσιο του στρώματος. Χάρη στους προηγμένους μηχανισμούς ανύψωσης για το στρώμα, αυτή η ευκολία απαλλάσσει σημαντικό μέρος της ντουλάπας από πράγματα που δεν είναι καθημερινής ανάγκης. Τα κρεβάτια με ενσωματωμένα συρτάρια παρέχουν επίσης μια βολική επιλογή αποθήκευσης.

Με υψηλότερες απαιτήσεις αποθηκευτικού χώρου, οι ντουλάπες παρέχουν έτσι πολύτιμο χώρο για την οργάνωση των αξεσουάρ, ανάλογα με την ένταση χρήσης τους. Εδώ οι επιλογές είναι πολλές και οι όγκοι ποικίλλουν ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο στα σπίτια. Οι κατανομές του χώρου εσωτερικού-ντουλάπας ακολουθούν μια κοινή λογική, αλλά ταυτόχρονα δίνουν την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικούς τύπους αναγκών, καθώς οι επιλογές ποικίλλουν μεταξύ αριθμού και μεγέθους ραφιών, αποστάσεων, ενσωματωμένων συρταριών και πρόσθετων μηχανισμών.

Οι ντουλάπες με συρόμενες πόρτες συνεπάγονται επίσης μεγαλύτερη ελευθερία στις αποφάσεις εσωτερικού σχεδιασμού, ενώ με τις τυπικές ανοιγόμενες πόρτες, μπορείτε να βασιστείτε σε μια προκαθορισμένη, πολύ καλά διαρρυθμισμένη διάταξη για να πάρετε όλα τα απαραίτητα.

Ας επιλέξουμε το πιο άνετο στρώμα

Η άνεση του κρεβατιού σημαίνει σε μεγάλο βαθμό ένα άνετο στρώμα. Από αυτή την άποψη, η επιλογή είναι αρκετά πλούσια, αλλά η απόφαση είναι αυστηρά ατομική και οι καθοριστικές παράμετροι είναι σημαντικές όχι μόνο για την άνεση χρήσης, αλλά και από την άποψη της υγείας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πώς να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για το σώμα σας και το στρώμα που προτιμάτε: Το μυστικό του καλού ύπνου

Η αποστολή "Καληνύχτα" ολοκληρώθηκε

Και όταν όλα τα εξαρτήματα της πολυπόθητης κρεβατοκάμαρας είναι ήδη στη θέση τους, μπορείτε να χαλαρώσετε με ανακούφιση στο άνετο περιβάλλον του νέου σας δωμάτιο  - η  κρεβατοκάμαρα.

Με αυτό, η αποστολή "Καληνύχτα "ολοκληρώθηκε.

Ακολουθησε μας