Πώς να δημιουργήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι | Vellea Home

 2021-12-13

Πώς να δημιουργήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι

Παντού " μυρίζει"  Χριστούγεννα! Οι γιορτές πλησιάζουν, το κέφι μας είναι στα ύψη , όλα έξω λάμπουν , και αυτά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και οι νόστιμες λιχουδιές με μυρωδάτη κανέλα… Τα τελευταία χρόνια, οι προετοιμασίες ξεκινούν νωρίτερα, ίσως γιατί όλοι θέλουμε να κρατήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων όσο περισσότερο γίνεται. Αλλά το να βάλεις το άρωμα των Χριστουγέννων στο σπίτι σου είναι τέχνη. Δείτε πώς μπορείτε να προσπαθήσετε να το κάνατε :

Ας ξεκινήσουμε με τη διακόσμηση

Από τη διακόσμηση του σπιτιού μέχρι τη διακόσμηση του κήπου  μας, ακόμα και του  αυτοκινήτου! Χριστουγεννιάτικα μπαζάρ , μικρά μαγαζάκια και χαρούμενοι πωλητές προσφέρουν τόσες πολλές ιδέες. Απελευθερώστε τη φαντασία σας και διακοσμήστε κάθε δωμάτιο με γούστο και ενθουσιασμό. Από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μέσα από τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες, τα αρωματικά κεριά και την αναπαραγωγή των Χριστουγέννων. Κάντε αυτή τη στιγμή μια ιεροτελεστία για όλη την οικογένεια. Βγάλτε έξω τα παλιά παιχνίδια που θα σας θυμίσουν τόσες ιστορίες ή δημιουργήστε κάτι με πρόχειρα υλικά , όπως μια διακόσμηση για το τραπέζι η την σύνθεση στο σαλόνι . Σκεφτείτε τις χριστουγεννιάτικες πινελιές ως συνέχεια του εσωτερικού για να συμπληρώσετε και να δώσετε στο  δωμάτιο σε ένα γιορτινό ύφος , αλλά χωρίς μεγάλες αντιθέσεις και ακαταστασία.

Ας ντυθούμε στα κόκκινα και ας λάμψουμε

Από τη διακόσμηση του σπιτιού για να μεταφερθούμε στον εαυτό μας. Όλοι γνωρίζουν - το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων - πουλόβερ, καπέλα, κασκόλ, κάλτσες και πιτζάμες - όλα με χαρούμενα στάμπες χριστουγεννιάτικων χαρακτήρων. Για να είμαστε μέρος του πνεύματος των Χριστουγέννων, πρέπει να ξεκινήσουμε την ατμόσφαιρα . Και γιατί να μην ενισχύσετε την ατμόσφαιρα βγάζοντας το χριστουγεννιάτικο σετ και πίνοντας καφέ το πρωί στην αγαπημένη χριστουγεννιάτικη κούπα;

Ας ετοιμάσουμε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές

Τα Χριστούγεννα βέβαια δεν είναι απλά γιορτή, είναι μια γεύση και ένα συναίσθημα που μας ταξιδεύει αλλού. Ο χρόνος που κάθε λάτρης της μαγειρικής περιμένει να παρουσιάσει τις δυνατότητές του. Ανατρέξτε στις παλιές συνταγές και ετοιμάστε τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα μπισκότα, πίτες, κέικ, μπουρεκάκια και άλλα. Αυτή είναι η εποχή που η κουζίνα γίνεται ο ιερός σου χώρος, όπου δεν ετοιμάζεις απλώς φαγητό, υπάρχει η συγκίνηση της γιορτής - το πνεύμα των Χριστουγέννων. Για να μην είστε λοιπόν μόνοι, καλέστε τους αγαπημένους σας και ενώστε τις δυνάμεις σας γύρω από την αγαπημένη σας συνταγή.

Ας σκεφτούμε τα δώρα

Τι είναι τα Χριστούγεννα χωρίς δώρα, τόσο πολυαναμενόμενα όλο το χρόνο; Πάντα όμως έρχεται μια στιγμή που αναρωτιόμαστε πώς να εκπλήξουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να αποφασίσουμε ποιο δώρο να διαλέξουμε για να πρωτοτυπήσουμε και να τους δείξουμε την αγάπη μας. Σκεφτείτε λοιπόν καλά, κάντε μια λίστα, δείτε τις προσφορές και γίνετε πρακτικοί στην επιλογή σας. Όλοι γνωρίζουμε ότι το καλύτερο δώρο είναι αυτό που επιθυμία ο κάθε ένας από μας . Ο καθένας μας έχει ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Μάθετε ποια είναι και θα λάβετε αμέτρητα κομπλιμέντα για τη σκέψη και την επίδειξη προσωπικής στάσης.

Εάν είστε αρκετά προβλέψιμοι, μπορείτε να φτιάξετε τη λίστα σας χωρίζοντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά και να αφιερώσετε μια μέρα νωρίτερα για να περάσετε και ορισμένα καταστήματα με εκπτώσεις. Φυσικά, πρέπει επίσης να καθορίσετε τον προϋπολογισμό που θα ξοδέψετε για κάθε δώρο. Αν το κάνετε αυτό κάθε χρόνο, δεν θα πανικοβληθείτε την τελευταία στιγμή για να βιαστείτε να αγοράσετε ό,τι βρείτε μπροστά σας . Επιπλέον, θα αποφύγετε τις επαναλήψεις, θα εξοικονομήσετε χρόνο στην περιπλάνηση και θα κάνετε σωστές αγορές .

Ας προσκαλέσουμε την οικογένεια για τις διακοπές

Τα Χριστούγεννα είναι πάνω από όλα οικογενιακη γιορτή και επομένως η δημιουργία άνεσης και ζεστασιάς μπορεί να γίνει μόνο με την παρουσία των αγαπημένων σας προσώπων. Δημιουργήστε λοιπόν την κατάλληλη ατμόσφαιρα με διακόσμηση σπιτιού, νόστιμους πειρασμούς που ετοιμάζονται στην αγαπημένη σας κουζίνα, φέρτε διάθεση και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε και να μεταδώσετε το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Κάποιοι γιορτάζουν σε στενό οικογενειακό κύκλο, άλλοι όμως χρησιμοποιούν την περίσταση για να δουν και να μιλήσουν με συγγενείς με τους οποίους η απόσταση τους χωρίζει όλο το χρόνο. Αυτή είναι η στιγμή των χριστουγεννιάτικων καρτών , των τηλεφωνημάτων και των συγχαρητηρίων, των προσωπικών συναντήσεων. Το σημαντικό είναι να μοιραστούμε τη χριστουγεννιάτικη ατμοσφερα .

Εάν δεν έχετε αλλάξει το εσωτερικό για πολύ καιρό, και πρόκειται να κάνετε μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση και αναρωτιέστε πώς να τις συναντήσετε χωρίς ανανέωση, γίνετε πρακτικοί και δείτε τις προτάσεις μας. Έχουμε φροντίσει να έχει ο καθένας κάτι ξεχωριστό. Οι εσωτερικές λύσεις μπορούν να είναι φιλικές προς τον προϋπολογισμό χωρίς να επηρεάζουν την ποιότητα και εμείς στα Έπιπλα  Videnov το γνωρίζουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Είμαστε σίγουροι ότι το κατοικίδιό σας έχει την ίδια άποψη, γιατί και εκείνο, όπως και εσείς, έπρεπε να μείνει περισσότερο στο σπίτι τον τελευταίο καιρό. Ας διαφοροποιήσουμε την ατμόσφαιρα και ας είναι η πρόφαση τα Χριστούγεννα! Κάντε  τον εαυτό σας να χαρεί με έναν νέο καναπέ ή τραπέζι…

Η ομάδα τον Επίπλων  Videnov σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα!

 

Ακολουθησε μας