Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο υπνοδωμάτιο | Vellea Home

 2019-07-24

Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ο τόπος όπου μοιραζόμαστε τις πιο αγαπημένες στιγμές με την οικογένεια. Να ξυπνήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με ρομαντικό πρωινό ή να αποκοιμηθήτε στην αγκαλιά του πριν από το τέλος του παραμυθιού. Αυτές οι κοινές στιγμές παραμένουν για πάντα στην καρδιά μας.

Για να επιπλώσετε το υπνοδωμάτιο μαζί είναι πάλι μια κοινή στιγμή. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο υπνοδωμάτιο.

Η επιλογή των επίπλων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χώρο που έχετε. Το μέγεθος του δωματίου μας υποχρεώνει να είμαστε πιο δημιουργικοί. Τα μικρότερα και δωμάτια χρειάζονται περισσότερο φως και πρακτικά έπιπλα. Μεταξύ των προτάσεών μας, μπορείτε να βρείτε μια λύση για κάθε πρόκληση. Εάν ο χώρος σας είναι πολύ περιορισμένος, συνιστούμε ένα πτυσσόμενο κρεβάτι Deloni, το οποίο συνδυάζει κρεβάτι,γραφείο και ραφιέρα. Αυτό θα συνδυάσει το πρακτικό με το άνετο, αλλά θα διατηρήσει επίσης το χώρο στο δωμάτιο. Επωφεληθείτε από τη θέση κάτω από το κρεβάτι  για την αποθήκευση διαφόρων ειδών. Βολικά συρτάρια ή μηχανισμό στρώματος - η επιλογή είναι εξ ολοκλήρου δική σας!

Στο παιδικό δωμάτιο μπορείτε να επιλέξετε ένα γωνιακό κρεβάτι που προστατεύει απο τον τοίχο ή κρεβάτι με μπαούλο με μια θέση για όλα τα μαξιλάρια, τις κουβέρτες, τα κλινοσκεπάσματα ή ό, τι νομίζετε. Για έφηβους και φοιτητές έχουμε εξαιρετικά πρακτικά σετ και κρεβάτια με ανοιχτά ράφια και συρτάρια.

Η επιλογή του χρώματος και των υφασμάτων εξαρτάται αποκλειστικά από τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Εκφράστε το στυλ σας σε κόκκινο δέρμα ή ένα πιο εκλεπτυσμένο μοτίβο. Για τους ρομαντικούς έχουμε μια ποικιλία λεπτών υφασμάτινων επιφανειών, και για τους κλασικούς  - μια παλέτα από ποικιλίες ξύλου. Μετά την επιλογή των τέλειων επίπλων, είναι καιρός να επιλέξετε τις λεπτομέρειες που συμπληρώνουν το αίσθημα της άνεσης.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τις φρέσκες ιδέες μας για την κρεβατοκάμαρα!

Βάλτε κουρτίνες αν θέλετε να δημιουργήσετε ακόμα πιο υπέροχο συναίσθημα στο δωμάτιο. Οι ελαφρά διαφανείς κουρτίνες μαλακώνουν το φως του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε την θέα από το παράθυρο. Τα βαρύτερα υφάσματα θα δημιουργήσουν την απαραίτητη προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια ρομαντικών γευμάτων. Οι κουρτίνες μπορούν να απομονώσουν το δωμάτιο από τους δυσάρεστους εξωτερικούς θορύβους και η ποικιλία των υφασμάτων είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα. Ανάλογα με το ύφασμα και το χρώμα, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη θερμοκρασία χώρου. Επιλέξτε το σωστό μήκος! Αν έχετε ύψος, μπορείτε να κρεμάσετε την κουρτίνα 20 cm επάνω από το παράθυρο.

Πόσο μακριά να είναι η κουρτίνα; Το πρότυπο είναι από το πάτωμα σε 3 εκ. Για στυλ vintage αφήστε τουλάχιστον 20 εκατοστά από την κουρτίνα για να σύρετε στο έδαφος

Ενώ είμαστε σχετικά με το θέμα του φωτός, πρέπει να δώσουμε προσοχή στα φωτιστικά. Όταν μιλάμε για τεχνητό φως στην κρεβατοκάμαρα, είναι σημαντικό να προβλέψουμε εκείνες τις στιγμές πριν κοιμηθούμε όταν απολαμβάνουμε ένα αγαπημένο βιβλίο ή χρειαζόμαστε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Για τον κύριο φωτισμό του δωματίου, χρησιμοποιήστε τους διακόπτες dimmer, αλλά μην ξεχνάτε το φωτιστικό κοντά στο κρεβάτι.

Το χαλί στην κρεβατοκάμαρα δημιουργεί μια αίσθηση άνετης αγκαλιάς. Υπάρχουν τρεις βασικές στρατηγικές για την τοποθέτηση του χαλιού. Ο πρώτος τρόπος είναι να τοποθετήσετε όλα τα έπιπλα σε αυτό. Για να δούμε πραγματικά καλή συνολική εικόνα, θα πρέπει να αφήσετε από τους τοίχους τουλάχιστον 30 – 40 εκ. Η δεύτερη επιλογή είναι ότι μόνο τα μέρη των επίπλων τοποθετούνται στο χαλί. Για να φανεί καλός αυτός ο συνδυασμός, πρέπει να τηρείται ένας μόνο κανόνας - τα μπροστινά πόδια της κρεβατοκάμαρας τοποθετούνται στο χαλί. Η τρίτη στρατηγική είναι να ξεχωρίσετε τελείως το χαλί από τα έπιπλα. Στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να τοποθετήσετε το χαλί μπροστά από την κρεβατοκάμαρα ή να χρησιμοποιήσετε δύο χαλιά και στις δύο πλευρές.

Το κρεβάτι στον υπνοδωμάτιο είναι στο επίκεντρο της προσοχής, οπότε μην αγνοείτε την επιλογή καλύμματος. Για να ισορροπήσετε και να τελειώσετε το δωμάτιο, είναι καλύτερο να το συνδυάσετε με κουρτίνες. Αυτό δεν σημαίνει να παραμελούμε τα σεντόνια. Επιλέξτε φρέσκα χρώματα για να κοιμάστε πάντα με χαμόγελο.

Μην ξεχάσετε να φέρετε κάποιο χάος με μια όμορφη κουβέρτα, τοποθετημένη απρόσεκτα στην κρεβατοκάμαρα!

Έγινε! Έτοιμο νέο υπνοδωμάτιο και δημιουργήστε ευχάριστα πιο αξέχαστες αναμνήσεις!

 

Ακολουθησε μας