Πώς να διακοσμήσετε τον χώρο για την τηλεόραση? | Vellea Home

 2021-11-05

Πώς να διακοσμήσετε τον χώρο για την τηλεόραση?

Η μετατροπή στην διακόσμηση στο σαλόνι  σε έργο τέχνης είναι μια πραγματική πρόκληση. Και παρόλο που δεν το θέλουμε, συχνά η εμφάνισή του εξαρτάται από τη διακόσμηση γύρω από τον χώρο που βρίσκεται η τηλεόραση. Γύρω του διαμορφώνεται η εστία του δωματίου. Γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε μια κατάλληλη σύνθεση ή έπιπλο τηλεόρασης.

Η μεταφορά του σχεδιασμού του καθιστικού στο ανώτατο επίπεδο δεν είναι μια περίπλοκη προσπάθεια. Χρειάζεται μόνο να διακοσμήσουμε τον χώρο γύρω από τη βάση της τηλεόρασης ώστε να εναρμονίζεται με τη συνολική αισθητική του δωματίου.

Για να επωφεληθείτε από την ευκαιρία να φέρετε μια πινελιά ατομικότητας και ομορφιάς στο σαλόνι σας, ακολουθούν μερικές ιδέες για τη διακόσμηση του χώρου γύρω από την τηλεόραση, που θα τη βοηθήσουν να γίνει αναπόσπαστο μέρος του σαλονιού.

Παίξτε με τα σχήματα

Προκειμένου ένα εσωτερικό να είναι κομψό και όμορφο, είναι σημαντικό να υπάρχει μια αίσθηση δυναμισμού σε αυτό. Έχετε την ευκαιρία να προκαλέσετε περισσότερη κίνηση στο δωμάτιο παίζοντας με τα έπιπλα και τα σχήματά τους.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, καλό είναι τα έπιπλα γύρω από την τηλεόραση να είναι διαφορετικά σε ύψος, υλικό, χρώμα, υφή και σχήμα. Ωστόσο, η διακόσμηση δεν πρέπει να είναι πολύ τολμηρή ή να αποσπά την προσοχή. Αυτό θα απομακρύνει την εστίαση από την τηλεόραση. Δηλαδή, πρέπει να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αντίθετα, προσθέστε ένα λεπτό στοιχείο στο έπιπλο της τηλεόρασης - ένα διακοσμητικό ή αξεσουάρ. Για παράδειγμα, ένα κηροπήγιο, ένα γλυπτό, ένα βάζο ή άλλο στοιχείο που ταιριάζει στο στυλ σας.

Το λιγότερο είναι περισσότερο

Αν ο μοντέρνος μινιμαλισμός είναι η αισθητική που ταιριάζει σε σας , τότε καλό είναι το εσωτερικό του σαλονιού να είναι όσο πιο καθαρό γίνεται. Είναι προτιμότερο τα διακοσμητικά στοιχεία σε αυτό να είναι στο ουδέτερο φάσμα. Συμπεριλαμβανομένου του χώρου για την τηλεόραση - έπιπλο τηλεόρασης ή σύνθεση σαλονιού. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι ο χώρος στο σαλόνι είναι καθαρός και φρέσκος, και η αίσθηση του χώρου και της απαλότητας - κυριαρχεί. 

  • Όταν επιλέγετε έπιπλο τηλεόρασης, σας συμβουλεύουμε να στοιχηματίζετε σε ένα σε γκρι, λευκό, μπεζ ή μαύρο.
  • Για να κάνετε το σχέδιο σύνθετο, τοποθετήστε πολλά διακοσμητικά στοιχεία σε απαλά χρώματα με παρόμοια σχήματα, τόνους και ύψη.
  • Όταν μιλάμε για μινιμαλισμό, το λιγότερο είναι περισσότερο, γι' αυτό διακοσμήστε μέτρια και μην αφαιρείτε την κεντρική θέση της τηλεόρασης σε αυτό το ντουλάπι.

Μοντέρνο chic με μια πινελιά ρετρό

Μία από τις σταθερές τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση είναι ο συνδυασμός μοντέρνου και ρετρό σχεδιασμού. Δεν είναι δύσκολο να μεταφέρετε αυτή την αναμφίβολα ελκυστική αισθητική στο σαλόνι σας. Χρειάζεστε έπιπλο τηλεόρασης ή έπιπλο που φέρνει μια ρετρό αίσθηση και ταιριάζει σε ένα καλοσχεδιασμένο δωμάτιο με όμορφα μοντέρνα στοιχεία - γλυπτά, κηροπήγια, απαλά χρώματα, γεωμετρικά σχήματα και αντικείμενα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '70 του περασμένου αιώνα.

Για να επιτύχετε μια αισθητική που ενσωματώνει το μοντέρνο chic με μια πινελιά ρετρό αίσθησης, είναι σημαντικό να είστε τολμηροί όταν επιλέγετε διακοσμητικά στοιχεία για το σαλόνι. Μην φοβάστε να συνδυάσετε υλικά και σχήματα και βεβαιωθείτε ότι στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετά στοιχεία ξύλου . Θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ελαφρώς πιο ζεστό και οικείο περιβάλλον στο κατά τα άλλα μοντέρνο σαλόνι.

Επιλέξτε τρία έως τέσσερα διακοσμητικά στοιχεία

Η ικανότητα στην διακόσμηση , όπως και κάθε άλλη, αποκτάται με εξάσκηση. Η διακόσμηση του χώρου γύρω από την τηλεόραση χωρίς να φαίνεται ακατάστατος και χωρίς να πνίγει την ατμόσφαιρα μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκη. Μπορείτε να βοηθήσετε και να διευκολύνετε τη διαδικασία δίνοντας στον εαυτό σας ένα όριο στοιχείων που θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διακόσμηση. Καλό είναι ότι είναι στην περιοχή από τρία έως τέσσερα. Και η διάταξη των αξεσουάρ είναι αυτό που θα ενώσει οπτικά τα μεμονωμένα αντικείμενα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα βιβλίο, βάζο ή κηροπήγιο για να προσθέσετε λίγο ύψος. Μια άλλη επιτυχημένη επιλογή είναι να ομαδοποιήσετε τη διακόσμησή σας με ένα διακοσμητικό δίσκο. Αυτό θα φέρει τάξη και χρώμα στο εσωτερικό του σαλονιού.

Σκεφτείτε κάθετα

Όταν έχετε πολλά διακοσμητικά στοιχεία, αλλά λίγο χώρο για να τα τοποθετήσετε , είναι σημαντικό να σκέφτεστε να τα τοποθετήσετε κάθετα. Επεκτείνετε τη σκέψη σας πέρα ​​από την απλή διακόσμηση μιας βάσης τηλεόρασης και δώστε προσοχή στον χώρο δίπλα της.

Η τοποθέτηση σε βιβλιοθήκες και στις δύο πλευρές του επίπλου της τηλεόρασης θα σας δώσει ακόμα περισσότερο χώρο για να απελευθερώσετε τη φαντασία σας και να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά που ενσωματώνουν ένα έπιπλο τηλεόρασης και μια βιβλιοθήκη σε μία σύνθεση . Αυτή η εσωτερική λύση θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο χώρο στο σαλόνι! Και τα ράφια για βιβλία δεν χρησιμοποιούνται μόνο για την τοποθέτηση βιβλίων - πάνω τους μπορείτε να τοποθετήσετε καλάθια που θα συμβάλουν περαιτέρω στην οργάνωση του δωματίου, καθώς και βάζα, γλυπτά και φωτογραφίες. Φυσικά, τα βιβλία μπορούν να λειτουργήσουν τέλεια σε συνδυασμό με αυτά τα στοιχεία. Θα συνέβαλαν ακόμη και σε μια πιο σπασμένη αισθητική, προσθέτοντας περισσότερη υφή και σχήματα στο σχέδιο.

 Τα έπιπλα τηλεόρασης και οι συνθέσεις  σαλονιού αποτελούν σημαντικό μέρος του εσωτερικού οποιουδήποτε καθιστικού.

Ακολουθησε μας