Πώς να ξυπνήσετε την άνοιξη στο σπίτι; | Vellea Home

 2018-03-23

Πώς να ξυπνήσετε την άνοιξη στο σπίτι;

Ήρθε η ώρα να προσκαλέσουμε μια από τις αγαπημένες μας εποχές!
Πείτε: "Καλώς ήρθες, Άνοιξη!"

Στη συνέχεια, θα μάθετε πώς να φιλοξενήσετε  γεύσεις, φρεσκάδα, χρώμα και ζεστασιά στο σπίτι σας - εύκολα και πρακτικά!

Ας βάλουμε τον χειμώνα στην ντουλάπα .

Πριν προχωρήσετε  στις νέες και φρέσκες ιδέες για το σπίτι σας, πρέπει να κάνετε χώρο . Ναι, τώρα είναι η ώρα να απαλλαγείτε από όσα δεν χρησιμοποιήσατε κατά το περασμένο έτος. Δωρίστε  ή απλά πετάξτε τα χειμερινά ρούχα που δεν φορέσατε φέτος. Τα χοντρά παπλώματα μπορούν να αφαιρεθούν και να βγουν ελαφριές πολύχρωμες κουβέρτες. Βεβαιωθείτε ότι ακόμα και τα σεντόνια μπορούν να αλλάξουν τη διάθεση σε ένα δωμάτιο.

Γεια σου, Ήλιε !

Σας διαβεβαιώνουμε μόνο και το φως  του ήλιου είναι αρκετό για να ανανεώσετε και να ζεστάνετε ολόκληρο το σπίτι σας. Είναι όλα στις λεπτομέρειες. Ναι, μπορείτε να αλλάξετε ένα ή δύο πράγματα σε κάθε δωμάτιο.

Ξυπνήστε με πολύχρωμη διάθεση

Η φροντίδα για την κρεβατοκάμαρα είναι πολύ σημαντική γιατί το σώμα και το μυαλό σας απολαμβάνουν ένα πραγματικό διάλειμμα. Τα χρώματα παστέλ είναι εξαιρετικά επειδή δεν επιβαρύνουν τα μάτια και αν ποντάρετε στα λουλούδια θα δημιουργήσετε ένα πραγματικό ανοιξιάτικο παραμύθι. Οι κουρτίνες και τα κλινοσκεπάσματα είναι η ευκολότερη αλλαγή που μπορείτε να κάνετε. Το πιο σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά χρώματα - παστέλ, ζεστά  και φωτεινά. Για μια πλήρη εικονογράφηση για την άνοιξη, θα πρέπει να προσθέσετε και ανοιξιάτικο άρωμα. Πώς; Με ένα κατάλληλο αρωματικό διαχύτη, κινέζικα ραβδιά, αρωματικά κεριά. Ναι, αν δεν έχετε ζωντανά λουλούδια ακόμα στο υπνοδωμάτιο τώρα είναι η ώρα να τα επιλέξετε!

Καθιστικό - ο κυβερνήτης της αλλαγής

Εδώ είναι το βασίλειο της αλλαγής! Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια για τη διακόσμηση, επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν εποχικά. Οι πίνακες, τα χαλιά, τα μαξιλάρια, οι κουρτίνες και όλα όσα αναδεικνύουν όμορφα το στυλ σας μπορούν να αποτελέσουν πεδίο για την προβολή της δημιουργικότητάς σας. Εάν επιλέξατε τα έπιπλα να έχουν πιο ουδέτερο χρώμα όπως το καφέ ή το γκρι, τότε τα χρώματα της άνοιξης θα ξεχωρίζουν ωραία σε αυτό το δωμάτιο. Αυτή είναι η αίθουσα με λουλούδια! Κάθε φυτό μπορεί να αισθάνεται καλά με τη σωστή φροντίδα και αγάπη.

Ας βάλουμε την άνοιξη στο τραπέζι

Στην κουζίνα μπορείτε να έχετε την πιο νόστιμη φρεσκάδα! Αρωματικά μπαχαρικά για κάθε πιάτο! Έχω φρέσκα βότανα όλο το χρόνο σε διάφορες μικρές γλάστρες, όμορφα τοποθετημένα σε ένα κομψό καλάθι. Αυτός ο κινητός κήπος είναι πάντα στη διάθεσή μου και δίνει φρεσκάδα στην κουζίνα. Επιλέξτε τα μπαχαρικά που αγαπούν την οικογένειά σας και καλέστε την άνοιξη. Το τραπεζομάντιλο  μπορεί να είναι μια μεγάλη εστίαση για κάθε οικογενειακό δείπνο, και τα μαλακά μαξιλάρια στις καρέκλες - το πιο άνετο συμπλήρωμα . Μην ξεχάσετε τις χαρτοπετσέτες! Θα κάνουν ένα θαυμάσιο συνδυασμό όλων αυτών, είτε πρόκειται για ύφασμα είτε για χαρτί.

Και το διάδρομο;

Θα πείτε ότι έπρεπε να ξεκινήσω με την είσοδο, αλλά θέλω να τελειώσω με αυτό. Γιατί, πραγματικά, όταν μπαίνει στο σπίτι, μπορεί κανείς να νιώσει την άνοιξη, αλλά επίσης, βγαίνοντας, μπορεί να πάρει μαζί του τη διάθεση που αναδύεται. Ως εκ τούτου, η διακόσμηση στην πόρτα είναι μια φιλοφρόνηση για κάθε επισκέπτη. Ανοιξιάτικα  λουλούδια σε ένα ενδιαφέρον βάζο ή γιατί όχι σε κομψές μπότες από καουτσούκ; Κάθε επένδυση γλάστρας με πρασινάδα θα δώσει ανοιξιάτικη διάθεση. Ένας θαυμάσιος τρόπος για να συναντήσετε το σπίτι σας και να να αποχαιρετήσετε με χαμόγελο τους καλεσμένους σας!

Ελπίζω να είστε ήδη γεμάτοι και εμπνευσμένοι από ιδέες πώς να ξυπνήσετε την άνοιξη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας!

 

Ακολουθησε μας