ΤAΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒIΤΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟY | Vellea Home

 2023-01-24

ΤAΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒIΤΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟY

«Άναψε αρωματικά κεριά, πιες κρασί σε κρυστάλλινα ποτήρια, φάε από όμορφα πιάτα και μην περιμένεις ποτέ μια ιδιαίτερη περίσταση!» είναι μια γνωστή ευχή που μας ενθαρρύνει να απολαύσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή.

Το να στρώνετε το τραπέζι και να σερβίρετε φαγητό σε προσεκτικά και κομψά επιλεγμένα σετ με κομψά σκεύη θα δημιουργήσετε μια απίστευτα αισθητική και ευχάριστη ατμόσφαιρα για κάθε γεύμα σας. Μετατρέψτε ένα συνηθισμένο μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο σε μια μικρή γιορτή! Μην παραβλέπετε αυτή την ευκαιρία. Και για να σας διευκολύνουμε στην επιλογή, ετοιμάσαμε για εσάς τις πιο σύγχρονες τάσεις στα πρατήρια για την επόμενη χρονιά.

Αποκτήστε την τελειότητα και την πληρότητα επιλέγοντας επιτραπέζια σκεύη σε λευκό χρώμα.

Τα λευκά πιάτα, οι σαλατιέρες και τα ποτήρια χωρίς την παραμικρή χρωματική έμφαση είναι ένα συναρπαστικό εύρημα για την επερχόμενη σεζόν. Μην νομίζετε ότι μια τέτοια λύση θα φαίνεται βαρετή και ακόμη και γραφειοκρατική, όπως σε ένα καφέ ή καντίνα. Η ουδετερότητα του λευκού σας επιτρέπει να εστιάσετε αποκλειστικά στην εμφάνιση και την παρουσίαση της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει. Θα εξασφαλίσει αρμονικό σερβίρισμα, ανεξάρτητα από το με ποια αξεσουάρ θα συμπληρώσετε το τραπέζι σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των λευκών κεραμικών και της πορσελάνης είναι η συνδυαστικότητά τους. Μπορείτε να τακτοποιήσετε με ασφάλεια τα πιάτα τόσο σε διακριτικό ή σκούρο όσο και σε φωτεινό τραπεζομάντιλο και να συμπληρώσετε το σερβίρισμα με απλές χαρτοπετσέτες και μπουκέτα λουλουδιών σε λευκά βάζα. Εάν τα λεία πιάτα και τα ποτήρια εξακολουθούν να σας φαίνονται πολύ απλά, τότε μπορείτε να επιλέξετε λευκά σερβίτσια με χαρακτικά ή ανάγλυφα στοιχεία.

Τα χρωματικά σετ ως παγκόσμια τάση

Οι σχεδιαστές και οι ιδιοκτήτες σπιτιού πρέπει να προετοιμαστούν για να αγκαλιάσουν τα πιο τολμηρά χρώματα της νέας σεζόν. Οι βασικές χρωματικές τάσεις έχουν ήδη αποκαλύψει την πρόβλεψή τους και οι όμορφες συλλογές τους εμπλουτίζονται κυρίως με φωτεινές και ζουμερές αποχρώσεις που δεν πρέπει να φοβόμαστε να χρησιμοποιήσουμε την επόμενη χρονιά. Το χρωματικό ινστιτούτο Pantone έχει ήδη δώσει την κατεύθυνση για τολμηρές χρωματικές λύσεις με την επιλογή του χρώματος της χρονιάς 2023 - Viva Magenta. Έτσι, αν είστε περίεργοι για τους συνδυασμούς χρωμάτων να στοιχηματίσετε, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις παρακάτω προτάσεις: Λεβάντα. Το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για έμπνευση κατά την επιλογή επιτραπέζιων σκευών. Επίσης, οποιαδήποτε απόχρωση του μωβ λειτουργεί τέλεια αρκεί να ξεχωρίζει στην τραπεζαρία σας.

Ζεστές αποχρώσεις. Γήινα χρώματα, γλυκά κοράλλια, απαλές ροδακινί παραλλαγές, απαράμιλλοι τόνοι από τερακότα, μουστάρδες, υπέροχο μπορντό - όλα με μια δελεαστική ζεστή απόχρωση για να φέρουν άνεση στην τραπεζαρία σας μαζί με μια αναμφισβήτητη αίσθηση γεύσης. Καταπραϋντικά και φυσικά χρώματα. Το πράσινο, το μπλε και το γαλαζοπράσινο, στη μεγάλη γκάμα παραλλαγών τους, είναι οι καλύτερες επιλογές για το 2023 για σερβίτσια. Σίγουρα θα αφήσουν ένα κομψό στίγμα στο εσωτερικό σχέδιο συνολικά.

Δροσερά χρώματα. Ψυχρές ανοιχτές αποχρώσεις όπως το φασκόμηλο ή πιο σκούρα χρώματα όπως το πλούσιο πράσινο, το μπλε ακόμα και το μαύρο είναι ευπρόσδεκτα σε χώρους με πιο μοντέρνο στυλ. Εξακολουθούν να προσθέτουν μια προφορά, αλλά «δεν τολμούν» να διαταράξουν την ατμόσφαιρα.

Σπάζοντας τα στερεότυπα: ασυμμετρία

Τα τέλεια στρογγυλά πιάτα και ποτήρια είναι κλασικά που έχουν μείνει διαχρονικά. Αλλά ο κόσμος αλλάζει και μαζί του και τα καθιερωμένα στερεότυπα. Το σερβίρισμα ενός πιάτου συνοδεύεται πλέον από παρουσίαση γεύσεων όχι μόνο για τον ουρανίσκο, αλλά και για τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.

Για το 2023, οι σχεδιαστές έχουν παρουσιάσει πολλές επιλογές για να κάνουν τη διάταξη του τραπεζιού ακόμα πιο εμπνευσμένη. Οι υπηρεσίες δεν αποτελούν εξαίρεση. Πιάτα με σκόπιμα ανομοιόμορφα, σαν γλυπτά στο χέρι, κεραμικά πιάτα σερβιρίσματος, μπολ σαλάτας ή δίσκους με τη μορφή φύλλων, μικρά αξεσουάρ σέρβις και σκεύη που απεικονίζονται ως φυτά και ζώα από πορσελάνη - μια τέτοια ποικιλία μετατρέπει το τραπέζι σε ένα απίστευτα όμορφο και ασυνήθιστο νεκρή φύση. Είναι σημαντικό να επιτύχετε μια ισορροπία εδώ και να μην υπερβάλλετε στην προσπάθειά σας να παρουσιάσετε κάτι πολύ διαφορετικό.

Ας ποντάρουμε στη μοντέρνα διακόσμηση

Τα σετ φαγητού κυριαρχούν στη διακόσμηση του τραπεζιού. Είναι αυτοί που δίνουν τον βασικό τόνο στη διασκευή. Οι παγκόσμιες τάσεις τη νέα χρονιά βασίζονται σε τολμηρές λύσεις - χρυσές μπορντούρες και κουκκίδες, αφηρημένες σπειροειδείς γραμμές, νατουραλιστικό στυλ boho ή floral ασιατικά στοιχεία για τον πιο κομψό εσωτερικό.

Αν πάντα σας καλούσαν να αντισταθείτε στα όμορφα και μοντέρνα σερβίτσια, το 2023 υπόσχεται να είναι η ώρα σας για να είστε ο εαυτός σας! Μην στερείτε την ευχαρίστηση να τακτοποιήσετε το τραπέζι όπως σας αρέσει - η ατομικότητα και η καλή διάθεση των οικοδεσποτών εξακολουθούν να θεωρούνται οι πιο hot τάσεις.

Και είμαστε μόνο ένα κλικ μακριά για να πραγματοποιήσουμε τις τολμηρές ιδέες σας!

Ακολουθησε μας