Δερμάτινο κρεβάτι Liviana II, Liviana II | Έπιπλα Videnov
Liviana II

Δερμάτινο κρεβάτι

Δερμάτινο κρεβάτι Liviana II 1
Δερμάτινο κρεβάτι Liviana II 1_thumb
552
Εκπτωση: -40%
328

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Δερμάτινο κρεβάτι Liviana (χωρίς στρώμα)]
Το κρεβάτι δεν περιλαμβάνει σανίδες στήριξης στρώματος .
Το κρεβάτι είναι κατάλληλο για μονόπλευρο ή στρώμα διπλης όψεος  160/200 εκ.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ειδικό μηχανισμο ανύψωσης στρώματος .
Αν επιλέξετε ένα στρώμα διπλης όψεος  για το κρεβάτι σας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πλαίσιο με τις αντίστοιχες  διαστάσεις .
Διαστάσεις:
- L90 B225 H83 εκ.
Ταπετσαρία:
- Υψηλής ποιότητας δέρμα PU
- Γέμισμα – πολυουρεθάνη, πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Κατασκευή:
- Μασίφ ξύλο, ΠΔΠ
μεταλλικές γωνίες - δείτε το διάγραμμα εγκατάστασης.
Εντυπωσιακή εμφάνιση και άνεση μαζί σε ένα από τα πιο - όμορφα μοντέλα κρεβατίου που εχουμε. Για να απολαμβάνετε όλες τις ανέσεις του Liviana επιλέξετε κατάλληλο για εσάς όψης στρώμα από τον κατάλογο των επίπλων Videnov . Το πλαίσιο για το κρεβάτι  παρέχει την αξιοπιστία και την ασφάλεια σε αυξημένο φορτίο. Η δερματίνη με την οποία είναι επικαλυμμένο το κρεβάτι είναι ανθεκτικό και ελαστικό υλικό με υψηλή αντοχή και εύκολη συντήρηση.
Liviana είναι κατασκευασμένο από υλικά με υψηλή αντοχή για να εξασφαλιστεί η διατήρηση της καλής εμφάνιση καιρό στην καθημερινή χρήση
Η τιμή δεν περιλαμβάνει το στρώμα.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα .Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αριθμός δεμάτων: 3 (160/200)
Πακέτο 1: 170/40/15 cm, βάρος 6,5 kg.
Πακέτο 2: 230/85/35 cm, βάρος 31 kg.
Συσκευασία 3: 170/30/15 cm, βάρος 20,5 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Liviana II 31.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας