Διθέσιος καναπές Arturo II, Arturo II, κίτρινο δέρμα | Έπιπλα Videnov
Arturo II

Καναπές , κίτρινο δέρμα

Διθέσιος καναπές Arturo II 1
Διθέσιος καναπές Arturo II 1_thumb
242
Εκπτωση: -40%
145

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διθέσιος καναπές Arturo
- Διαστάσεις: L105 B71 H82 εκατοστά.
- Ταπετσαρία: δερματίνη στα αναφερόμενα χρώματα
- Σκελετός : μοριοσανίδες, μασίφ ξύλο
Κομψός  και άνετος  καναπές που συνδυάζει την αποκλειστική σχεδίαση και το στυλ.Ο διθέσιος καναπές Arturo είναι ειδικά σχεδιασμένος για χώρους με υψηλές απαιτήσεις για ποιότητα και πολυτέλεια. Τα χαρακτηριστικά του είναι λεπτό προφίλ και εκλεπτυσμένο άνετο ύφος . Είναι επενδεδυμένο με δερματίνη με εξαιρετική ελαστικότητα ,αντοχή και  ευκολία συντήρησης.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 115/82/72 εκ, Βάρος 23 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Arturo II 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας