Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini, Bernini, καπουτσίνο | Έπιπλα Videnov
Bernini

Καναπές με ανάκληση , καπουτσίνο

Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 1
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 2
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 3
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 4
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 5
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 6
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 1_thumb
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 2_thumb
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 3_thumb
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 4_thumb
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 5_thumb
Διθέσιος καναπές με ανάκληση Bernini 6_thumb
668
557*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L153 B84 H105  cm.
Υλικό ταπετσαρίας:
- πολυεστερικό ύφασμα υψηλής ποιότητας - υψηλή πυκνότητα και εύκολη συντήρηση
Βάση ταπετσαρίας:
- ελατήρια ζιγκ ζαγκ, ιμάντες  ταπετσαρίας
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- pocket  ελατήρια, αφρός πολυουρεθάνης, ίνες
Πλεονεκτήματα:
* zero wall  ενσωματωμένος μεταλλικός μηχανισμός με λειτουργία χαλάρωσης
* Εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία
Η χαλαρώση που  παρέχει  είναι αξιοσημείωτη. Η σειρά με ανάκλιση   Bernini  συγκεντρώσει όλες τις ανέσεις .Η εξαιρετικά άνετη ταπετσαρία κατασκευασμένη από υλικά που επιλέγονται έχει τις  κατάλληλες ιδιότητες για ευχάριστη απαλότητα και εξαιρετική ελαστικότητα. Οι  περιοχές για επαφη με το σώμα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά  που συμπληρώνει το ευχάριστο συναίσθημα στο  κάθισμα. Η ανθεκτική και γερη  κατασκευή απο μέταλλο εξασφαλιστεί  ασφάλεια στην  λειτουργία του μηχανισμού και παρέχει  ομαλή καθημερινή χρήση. Για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός χαλάρωσης είναι απαραίτητα να τραβήξετε τη λαβή που βρίσκεται στην πλευρά του μπράτσου της καρέκλας. Ο ενσωματωμένος μεταλλικός μηχανισμός  zero wall επιτρέπει η πλάτη της πολυθρόνας  να βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από τοίχo χωρίς να επηρεάζεται η κανονική λειτουργία του μηχανισμού. Η ανθεκτική και σταθερή μεταλλική κατασκευή εγγυάται ασφάλεια και εξασφαλίζει άνετη καθημερινή χρήση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 173/78/68 cm, βάρος 84 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Bernini 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας