Έπιπλο Garet, Garet, δρυς Sonoma + λευκό γυαλιστερό | Έπιπλα Videnov
Garet

Έπιπλο , δρυς Sonoma + λευκό γυαλιστερό

Έπιπλο Garet 1
Έπιπλο Garet 2
Έπιπλο Garet 1_thumb
Έπιπλο Garet 2_thumb
152
Εκπτωση: -40%
91

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Έπιπλο Garrett
Διαστάσεις:
- L75 B43 H93
Υλικά:
-πλαστικοποιημένο PDC, διακόσμηση  σονομα δρυς + γυαλιστερό λευκό, λαβές: αλουμινίου, οδηγούς συρταριών
Το μοντέλο Garrett είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι. Η πρακτικότητα του θα διευκολύνει την τοποθέτηση των προσωπικών αντικειμένων και την καθημερινή φροντίδα της τάξης στο σπίτι. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και την κομψή εμφάνιση του μοντέλου θα συμπληρώσει την επίπλωση στο σπίτι σας.
Οι επιφάνειες είναι λείες, το όποιο βοηθάει για εύκολη συντήρηση.  Όλα τα εξαρτήματα για την συναρμολόγηση συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία.
Δώστε προσοχή!
Τα έπιπλά μας είναι σχεδιασμένα για εύκολη συναρμολόγηση, αλλά για ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα, σας συμβουλεύουμε να εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό και την εμπειρία των ομάδων συναρμολογήσεων «Επίπλων Βίντενοβ». Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν την συναρμολόγηση.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση ΠΑΝΩ από 50 εκατοστά από κάθε ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος ζημιών στα προϊόντα ΔΕΝ καλύπτεται από την εγγύηση τους.

Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1:. 82/50/12 εκ, Βάρος 18,3 κιλά.
Πακέτο 2: 95/50/12 εκ, Βάρος 18 κιλά.
Πακέτο 3:. 40/15/15 εκ, Βάρος 2.5 κιλά.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Garet 32.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας