Έπιπλο TV Elis, Elis, λευκό γυαλιστερό | Έπιπλα Videnov
Elis

Έπιπλο TV , λευκό γυαλιστερό

Έπιπλο TV Elis 1
Έπιπλο TV Elis 2
Έπιπλο TV Elis 3
Έπιπλο TV Elis 4
Έπιπλο TV Elis 1_thumb
Έπιπλο TV Elis 2_thumb
Έπιπλο TV Elis 3_thumb
Έπιπλο TV Elis 4_thumb
118
Εκπτωση: -41%
69

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Δεν απαιτείται τοποθέτηση σε τοίχο!
Διαστάσεις:
-  L150 B40 H63 εκ.
Υλικά:
- πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα , λευκό γυαλιστερό
- πλάτη HDF
- ταινία  PVC
Πόρτες:
- πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα , λευκό γυαλιστερό
- ταινία  PVC
Περίβλημα:
- μεντεσέδες
- πόμολα
Το σύγχρονο Έπιπλο TV Elis προσφέρει αρκετό χώρο για ένα μεγάλο δέκτη και μια ποικιλία από εξειδικευμένα τμήματα και συρτάρια για χρήσιμα πράγματα. Το μοντέλο  είναι μια πρωτότυπη λύση για το σαλόνι σας, το οποίο θα ρίξει παλιά και μη-λειτουργικά έπιπλα στο παρελθόν. Το μοντέλο έχει λειτουργική σχεδίαση που ταιριάζει αρμονικά στις σύγχρονες τάσεις της επίπλωσης.
Προσοχή!
Παρακαλούμε να εξετάσετε τις διαστάσεις του τηλεοπτικού δέκτη.Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός συσκευασιών: 4
Πακέτο 1: 157/50/6 cm, βάρος 18 kg.
Πακέτο 2: 122/46/6 cm, βάρος 12,5 kg.
Πακέτο 3: 62/60/1 cm, βάρος 2,15 kg.
Πακέτο 4: 40/15/15 cm, βάρος 0,9 kg.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Elis 32.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας