Έπιπλο TV Enzo, Enzo, δρυς votan + ανθρακί ματ | Έπιπλα Videnov
Enzo

Έπιπλο TV , δρυς votan + ανθρακί ματ

Έπιπλο TV Enzo 1
Έπιπλο TV Enzo 1_thumb
161
108*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L120 B44 H62 εκατοστά.
Υλικό:
- Πλαστικοποιημένο νοβοπάν
- πλάτη HDF
- ταινία PVC
Περίβλημα:
- μεντεσέδες
- οδηγοί για συρτάρια
- πόμολα αλουμινίου
Το έπιπλο TV Enzo είναι ένα μοντέλο κατάλληλο για μικρές και μεσαίου μεγέθους δωμάτια. Έχει μια πρακτική κατανομή λειτουργίας σύμφωνα με την σύγχρονη ζωή των νοικοκυριών. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας νοβοπάν. Ξεχωρίζει με την πρακτικότητα και την λειτουργικότητα του και συμπληρώνεται αρμονικά με άλλες προτάσεις μας.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 3
Πακέτο 1: 127/53/9 cm, βάρος 23,2 kg.
Πακέτο 2: 65/53/9 cm, βάρος 9,65 kg.
Πακέτο 3: 40/15/15 cm, βάρος 1,2 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Enzo 36.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας