Έπιπλο TV Ester II, Ester II | Έπιπλα Videnov
Ester II

Έπιπλο TV

Έπιπλο TV Ester II 1
Έπιπλο TV Ester II 1_thumb
39
28*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Γυάλινο τραπεζάκι τηλεόρασης Esther
Μέγεθος: L'80 B45 H 48 εκατοστά.
Υλικά:
- Επάνω επιφάνεια  :. Διαφανές γυαλί ασφαλείας 6 mm,
- Κάτω επιφάνεια  : Διαφανές γυαλί ασφαλείας 5 mm.
- Πόδια χρωμίου 5  εκ.
 
Το τραπεζάκι τηλεόρασης  Esther είναι ένα κομψό μοντέλο κατάλληλο για να συμπληρώσει τα έπιπλα σε κάθε τύπο κατοικίας. Το τραπεζάκι είναι κατασκευασμενο  απο γυαλί με θερμική επεξεργασία. Ο μοντέρνος και πρακτικός σχεδιασμός κάνει το τραπεζάκι  τηλεόρασης  με μεγάλη έμφαση στο εσωτερικό. Οι γωνίες ειναι εργοστασιακά στρογγυλεμένες, το οποίο εξασφαλίζει εκατό τοις εκατό ασφάλεια κατά τη χρήση. Η αντοχή του γυαλιού με θερμική επεξεργασία είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη του απλού γυαλιού. Ωστόσο, μπορείτε να δώσετε προσοχή στην προστασία των άκρων της επιφάνειας  απο  ισχυρό χτύπημα με σκληρά αντικείμενα, καθώς και μεγάλα στατικά φορτία.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υλικων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Προσδιορισμός: Ερμάριο για τοποθέτηση εξοπλισμού και αποθήκευση
Σύνθεση: γυαλί με θερμική επεξεργασία,μέταλο
Συσκευασία: Χαρτοκυβώτιο με πολυαιθυλένια ταινία.
Οδηγίες χρήσης: Ο εξοπλισμός  και τα  αντικείμενα τοποθετούνται στην προβλεπόμενη θέση.
Συντήρηση: Οι επιφάνειες ξεσκονίζονται με υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα και υλικά καθαρισμού που έχουν λειαντικά σωματίδια.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Ester II 7.00 €

-

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή