Έπιπλο TV Valent, Valent, δρυς Sonoma | Έπιπλα Videnov
Valent

Έπιπλο TV , δρυς Sonoma

Έπιπλο TV Valent 1
Έπιπλο TV Valent 1_thumb
97
71*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Έπιπλο TV Valent
Διαστάσεις:
- L122 Β33 H62 εκατοστά.
Υλικό:
- Πλαστικοποιημένο νοβοπάν
Το έπιπλο TV Valent είναι ένα μοντέλο κατάλληλο για μικρές και μεσαίου μεγέθους δωμάτια. Έχει μια πρακτική κατανομή λειτουργίας σύμφωνα με την σύγχρονη ζωή των νοικοκυριών. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας νοβοπάν. Ξεχωρίζει με την πρακτικότητα και την λειτουργικότητα του και συμπληρώνεται αρμονικά με άλλες προτάσεις μας.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 4
Συσκευασία 1: 130/37/5 cm, βάρος 12 kg.
Συσκευασία 2: 70/55/5 cm, βάρος 7 kg.
Συσκευασία 3: 100/43/4 cm, βάρος 4,5 kg.
Συσκευασία 4: 18,5 / 11/8 cm, βάρος 0,5 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Valent 25.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας