Έπιπλο TV Vanko, Vanko, wenge + δρυς sonoma | Έπιπλα Videnov
Vanko

Έπιπλο TV , wenge + δρυς sonoma

Έπιπλο TV Vanko 1
Έπιπλο TV Vanko 2
Έπιπλο TV Vanko 1_thumb
Έπιπλο TV Vanko 2_thumb
163
99*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Δεν απαιτείται τοποθέτηση σε τοίχο!
Διαστάσεις:
- L125 В52 H165 cm.
- θέση για τηλεόραση L90/H63 cm.
Υλικά
Σκελετός:
- μοριοσανίδα, διακόσμηση δρυς Sonoma
- πλάτη HDF
- ταινία PVC
Πόρτες, μετόπες :
- μοριοσανίδα, διακόσμηση wenge
- ταινία PVC
Μεταλικό υλικό:
- μεντεσέδες
- oδηγοί για συρτάρι
- πόμολα αλουμινίου
Το τμήμα Vanko είναι ένα πολύ πρακτικό και λειτουργικό ερμάριο για ένα τηλεοπτικό δέκτη που ταιριάζει απόλυτα στα πρότυπα του σύγχρονου σπιτιού. Το μοντέλο είναι κατάλληλο τόσο για γωνιακό όσο και για ελεύθερο τοίχο. Ο σχεδιασμός σας επιτρέπει να αυξήσετε το μήκος του τμήματος, αντίστοιχα, και το χώρο που παρέχεται για το δέκτη τηλεόρασης. Και οι δύο μονάδες πρέπει να επικαλύπτονται κατά τουλάχιστον 10 cm. Όλα είναι κατασκευασμένα από πλαστικοποιημένο νοβοπάν με πιστοποιημένη αποδεδειγμένη προέλευσης και ποιότητα.
Δώστε προσοχή!
Τα ράφια είναι για  φορτίο έως 10 κιλά!
Παρακαλούμε να εξετάσετε τις διαστάσεις του τηλεοπτικού δέκτη !
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση
Αριθμός μονάδων συσκευασίας: 4
Πακέτο 1: 142/41/6 εκ., Βάρος 12 κιλά.
Πακέτο 2: 97/59/8 εκ., Βάρος 17 κιλά.
Πακέτο 3: 97/47/9 εκ., Βάρος 16 κιλά.
Πακέτο 4:. 30/20/10 εκ., Βάρος 2 κιλά

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Vanko 41.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας