Ερμάριο Nora, Nora, wenge | Έπιπλα Videnov
Nora

Ερμάριο , wenge

Ερμάριο Nora 1
Ερμάριο Nora 1_thumb
98
Εκπτωση: -39%
59

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Ερμάριο Nora
Διαστάσεις:
- L40 B34,5 H119.5
Χρώμα:
-στα αναφερόμενα
Κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας
Το ερμάριο Nora  είναι πρόταση για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Θα είναι σύγχρονο και εντυπωσιακό έπιπλο στο εσωτερικό του σαλονιού, υπνοδωματίου ή το παιδικό.  Κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας με πιστοποιημένη προέλευση.
 Προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Αριθμός δεμάτων: 3
Πακέτο 1: 125/42/6 cm, βάρος 11,2 kg.
Πακέτο 2: 124/47/5 cm, βάρος 9,1 kg.
Συσκευασία 3: 20/16/15 cm, βάρος 0,700 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Nora 22.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας