Εταζέρα Astrid L, Astrid L, λευκό γυαλιστερό | Έπιπλα Videnov
Astrid L

Εταζέρα , λευκό γυαλιστερό

Εταζέρα Astrid L 1
Εταζέρα Astrid L 2
Εταζέρα Astrid L 3
Εταζέρα Astrid L 4
Εταζέρα Astrid L 1_thumb
Εταζέρα Astrid L 2_thumb
Εταζέρα Astrid L 3_thumb
Εταζέρα Astrid L 4_thumb
115

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Aπαιτείται τοποθέτηση σε τοίχο!
Διαστάσεις:
-  L70 В30 H184  cm.
Υλικά
Σκελετός:
- μοριοσανίδα
- ταινία PVC
Η εταζέρα Astrid L είναι εκπληκτικό λειτουργικό έπιπλο που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε στις διάφορες περιπτώσεις και με διάφορους  τρόπους. Ο σχεδιασμός της  επιτρέπει να διαφοροποιήσετε το  εσωτερικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οριζόντια και κάθετα. Ο τύπος της  είναι κατάλληλος  για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικοποιημένο νοβοπάν   με πιστοποιημένη προέλευση και ποιότητα.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 4
Πακέτο 1: 188/30/6 cm, βάρος 11,5 kg.
Πακέτο 2: 188/30/6 cm, βάρος 11.6
Πακέτο 3: 54/52/7 cm, βάρος 8kg.
Πακέτο 4: 20/15/10 cm, βάρος 0,6 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Astrid L 51.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας