Εταζέρα Dara, Dara, ανοιχτό Rockford | Έπιπλα Videnov
Dara

Εταζέρα , ανοιχτό Rockford

Εταζέρα Dara 1
Εταζέρα Dara 1_thumb
17

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Παράδοση: 7 ημέρες

Τοποθέτηση σε τοίχο απαιτείται!
Διαστάσεις:
- L41,5 B15 H64,5 cm
Υλικά:
- πολυστρωματική μοριοσανίδα
- διακόσμηση: ανοιχτό Rockford
Η εταζέρα Dara είναι μια πρακτική πρόταση που εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή του σύγχρονου σπιτιού. Μπορείτε να οργανώσετε το εσωτερικό της κουζίνας, του παιδικού ή του καθιστικού με ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!                                                                                                          
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
 
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 49/22 / 11,5 cm, βάρος 4,5 kg.

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Dara 16.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας