Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus, Modus, ανοιχτό καφέ + μπεζ + καφέ δέρμα | Έπιπλα Videnov
Modus

Γωνιακός καναπές - κρεβάτι , ανοιχτό καφέ + μπεζ + καφέ δέρμα

Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 1
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 2
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 3
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 4
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 5
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 6
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 1_thumb
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 2_thumb
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 3_thumb
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 4_thumb
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 5_thumb
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι Modus 6_thumb
677
Εκπτωση: -42%
391

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Γωνιακός καναπές - κρεβάτι με ανάκλιντρο Modus
Διαστάσεις:
- L233 B154 H80  εκατοστά.
- Χώρος ύπνου 140/192 εκατοστά.
Υλικά:
- Υψηλής ποιότητας υφάσμα Daili
- Δερματίνη
Μια ειδική σειρά από  υφάσματα Daili χρησιμοποιήθηκε για τον καναπέ Modus.
Τα υγρά δεν διεισδύουν στο ύφασμα, αλλά σχηματίζουν σταγόνες στην επιφάνεια που απορροφώνται εύκολα με ένα πανί ή σφουγγάρι.
Πλεονεκτήματα:
* Μετατρέπεται σε κρεβάτι
* Ο καναπές είναι γενικής χρήσης, μπορεί να είναι είτε αριστερό είτε δεξί. Η κατεύθυνση καθορίζεται κατά την εγκατάσταση
* Αποθηκευτικός χώρος  -  2 τεμ.
Ο γωνιακός καναπές Modus είναι ένα πολυτελές καναπές που θα φέρει μια μοναδική άνεση στην καθημερινή σας ζωή. Το μοντέλο είναι πλήρως επενδεδυμένo με ύφασματα  με  πολύ  όμορφη βελούδινη υφή. Έχει μια εξαιρετική  σταθερότητα  στο χρώμα, η οποία εγγυάται τη διατήρηση της  τέλειας  εμφάνισης στην καθημερινή χρήση. О ελαστικός αφρός πολυουρεθάνης  με ύψος 10 εκατοστά ,N 3033 έχει σχεδιαστεί ειδικά για περιοχές με αυξημένες χρήσεις – με εξαιρετική ελαστικότητα και χαμηλή παραμόρφωση  εξασφαλίζει τη διατήρηση της καλύτερης εμφάνισης των προϊόντων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο καναπές  προσφέρει δυο αποθηκευτικούς  χώρους  με μεγάλες  διαστάσεις  .
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Περιλαμβάνει: Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 121/81/55 εκ, Βάρος 48 κιλά.
Πακέτο 2: 155/75/56 εκ, Βάρος 43 κιλά.
Πακέτο 3: 86/56/40 εκ, Βάρος 21 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Modus 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας