Γωνιακός καναπές Tasos + μπράτσο μίνι ραφιέρα, Tasos, καφέ + μπεζ δέρμα | Έπιπλα Videnov
Tasos

Γωνιακός καναπές , καφέ + μπεζ δέρμα

Γωνιακός καναπές Tasos + μπράτσο μίνι ραφιέρα 1
Γωνιακός καναπές Tasos + μπράτσο μίνι ραφιέρα 1_thumb
738
429*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Γωνιακός καναπές Tasos+ μπράτσο μίνι ραφιέρα
Διαστάσεις:
- L254  В150  H75/44 εκ.
-Χώρος ύπνου:
-133/214  εκ.
Υλικά:
- δερματίνη
- πολυεστερικό ύφασμα
- Χρώμα:καφέ
- Πλαστικοποιημένες μοριοσανίδες διακόσμηση wenge
Ταπετσαρία / γέμιση:
. - Αφρός με ύψος 12 εκ. Ν 30/33
- πολυεστερική  βάτα 120 γρ./ τ. μ.
-Κατασκευή:
- Μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες
Πλεονεκτήματα:
*αναστρέψιμος
* Λειτουργία ύπνου - αναδιπλούμενο κάθισμα/ πέφτει η πλατη
* ενσωματωμένη μίνι ράφιερα
* Αφαιρούμενα καλύμματα για τα πίσω μαξιλάρια
* Χώρος  αποθήκευσης με μηχανισμό  ελατήριο ανύψωσης
* Χώρος  αποθήκευσης - 2
 
 Ο Καναπές Tasos είναι ένα ειδικό μοντέλο που σας παρέχει τη μέγιστη άνεση και την πολυτέλεια σε κάθε στιγμή. Ο καναπές είναι εξαιρετικά λειτουργικός και  με άριστη ποιότητα υλικών και κατασκευής. Είναι επενδεδυμένος με υλικά κορυφαίας ποιότητας που διαθέτουν αποδεδειγμένη αντοχή και ευχάριστιση στην επιφάνεια αφής. Το μοντέλο έχει  πρακτική  λειτουργία κρεβατιού που σας δίνει επιπλέον μέρος για ύπνο, αν είναι απαραίτητο. Το γέμισμα του καναπέ είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαστικό υλικό το οποίο  η πυκνότητα και  η  απαλότητα διασφαλίζουν τη διατήρηση της  υψηλής καθημερινής άνεσης. Ο πυρήνας  των ελαστικών τμημάτων του καναπέ περιέχει αφρό πολυουρεθάνης  ο οποίος σας προσφέρει εξαιρετικές ανατομικές ιδιότητες . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από κάθε μέρος του καθίσματος,  για την αποθήκευση αντικειμένων και κλινοσκεπάσματα.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Tasos 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας