Γωνιακός καναπές Visage, Visage, γκρι + λευκό δέρμα | Έπιπλα Videnov
Visage

Γωνιακός καναπές , γκρι + λευκό δέρμα

Γωνιακός καναπές Visage 1
Γωνιακός καναπές Visage 2
Γωνιακός καναπές Visage 1_thumb
Γωνιακός καναπές Visage 2_thumb
927
Εκπτωση: -36%
588

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L249 B160 H88 cm.
- Περιοχή για ύπνο: 144/215 cm.
Υλικό ταπετσαρίας :
- πολυεστερικό ύφασμα
-οικολογικό δέρμα
Ταπετσαρία / Συμπληρωματικό:
- Αφρός πολυουρεθάνης N 2538 – 9 cm, πολυεστερική βάτα 150g / τ.μ., ιμάντες ταπετσαρίας
Πλεονεκτήματα:
* αναστρέψιμος
*κρεβατι - με μηχανισμό και υπόστρωμα
* αποθηκευτικός χώρος - 1 τεμ.
* υψηλής ποιότητας επένδυση με υψηλή ελαστικότητα
Η άνεση του σπιτιού θα είναι πλήρης εάν επιλέξετε την ποιότητα ενός κομψού καναπέ Monik. Το μαλακό ύφασμα που είναι επικαλυμμένο στο μοντέλο είναι  με υψηλή ανθεκτικότητα, λεία επιφάνεια που είναι εύκολο να συντηρηθεί και να καθαριστεί. Ο ενσωματωμένος μηχανισμός στρώματος συμπληρώνει τον χώρο ύπνου στο μέγεθος ενός άνετου κρεβατιού. Η πυκνή επένδυση αφρού πολυουρεθάνης με υψηλή ελαστικότητα N2538 και βάτα δημιουργούν μια ελαστική βάση με απαλότητα που είναι κατάλληλη για άψογη καθημερινή άνεση.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 140/92/74 cm, βάρος 53 kg.
Πακέτο 2: 160/80/74 cm, βάρος 27 kg.
Πακέτο 3:. 90/60/40 cm, 2 kg.
 
 
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Visage 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας