Γωνιακός καναπές κουζίνας Aurora, Aurora, μπεζ + καφέ δέρμα | Έπιπλα Videnov
Aurora

Γωνιακός καναπές κουζίνας , μπεζ + καφέ δέρμα

Γωνιακός καναπές κουζίνας Aurora 1
Γωνιακός καναπές κουζίνας Aurora 2
Γωνιακός καναπές κουζίνας Aurora 3
Γωνιακός καναπές κουζίνας Aurora 1_thumb
Γωνιακός καναπές κουζίνας Aurora 2_thumb
Γωνιακός καναπές κουζίνας Aurora 3_thumb
493
Εκπτωση: -35%
318

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L206 B128 H81 εκ.
Ταπετσαρία:
- αφρολέξ  , κάθισμα και πλάτη - ύφασμα  
- οικολογικό δέρμα
Κατασκευή:
- μοριοσανίδες, ξύλο πευκο
- Μετατροπή σε κρεβάτι: 110/186 εκ.
* Χώρος αποθήκευσης – 2
*Αναστρέψιμος
Με τη μικρή γωνιά κουζίνας Aurora  θα έχετε  περισσότερο χώρο αποθήκευσης και επιπλέον χώρο για ύπνο. Με αυτό η κουζίνα σας θα φαίνεται  πολύ πιο οργανομένη επειδή έχει τρεις  χώρους για αποθήκευση κάτω από κάθε κάθισμα. Όταν χρειάζεστε επιπλέον κρεβάτι, απλά γείρετε το κάθισμα προς τα εμπρός για την πλήρη ανατροπή του και στηρίξτε στο πάτωμα. Τοποθετήστε το στρώμα αφρού απο πανο και θα έχετε ένα κρεβάτι διαστάσεων 110/186 εκατστά.Αριστερό ή δεξί αποφασηζετε εσεις συμφωνα με τον χώρο  στο σπίτι. Συντήρηση: Για την συντήρηση σε δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 138/67/81 cm, βάρος 48 kg.
Πακέτο 2: 67/60/81 cm, βάρος 18 kg.
Πακέτο 3: 66/66/81 cm, βάρος 20 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Aurora 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας