Γωνιακός καναπές – κρεβάτι Viliyan M, Viliyan M, καφέ + μπεζ | Έπιπλα Videnov
Viliyan M

Γωνιακός καναπές – κρεβάτι , καφέ + μπεζ

Γωνιακός καναπές – κρεβάτι Viliyan M 1
Γωνιακός καναπές – κρεβάτι Viliyan M 1_thumb
616
424*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Η γωνία υπολογίζετε ΠΆΝΤΑ όταν στέκεστε απέναντι από τον καναπέ .Για την διευκόλυνση σας μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες κάτω από το προϊόν .
Γωνιακός καναπές - κρεβάτι   με ανάκλιντρο + σκαμπό
Διαστάσεις: L210 / 257 Β 150/187 H80 εκ.
- Χώρος ύπνου: 140/190 εκ.
- Σκελετός : μασίφ ξύλο, μοριοσανίδες
- Ταπετσαρία: αφρολέξ Τ25, βάτες από πολυεστέρα 150 g / τ.μ. Μ
- Υλικά: υφάσματα, ειδική σειρά Enjoy στους  αναφερόμενους συνδυασμούς χρωμάτων
Πλεονεκτήματα:
- Χώρος αποθήκευσης
- Ο καναπές έρχεται με πέντε μεγάλα μαξιλάρια με αφαιρούμενα καλύμματα με φερμουάρ
- Σκαμπό
Μεγάλη σημασία  για καλό χρόνο ξεκούρασης  είναι  ένας άνετος και λειτουργικός καναπές, που μας  εξασφαλίσει μια υγιή χαλάρωση και ανευάζει τη διάθεσή μας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν  στην παραγωγή του καναπέ είναι με  πιστοποιημένη προέλευση για  την ποιότητα. Η ταπετσαρία απο  αφρό πολυουρεθάνης και βάτες από πολυεστέρα είναι εξαιρετική δείκτες της ελαστικότητας και της πυκνότητας, η οποία παρέχει απόλυτη άνεση στους τρόπους χρήσης. Για να κάνετε έναν καναπέ Viliyan M έχουν επιλεγεί ειδικά κλωστοϋφαντουργικά σειρά - Enjoy , ύφασμα με απαλότητα και ευχάριστη αφή. Τα υφάσματα απο τη σειρα Enjoy είναι με υψηλή αντοχή στη φθορά και αποδεδειγμένη άριστη αντοχή  στην ποιότητα στον  αποχρωματισμό. Το μοντέλο διακρίνεται με εξαιρετική άνεση με  την ποιότητα των υλικών με  τα οποία είναι κατασκευασμένο. Ο καναπές προσφέρει βολικους  χώρους αποθήκευσης για  κλινοσκεπάσματα και είδη οικοσκευής. Για να το χρησιμοποιήσετε ως κρεβάτι, τραβήξτε το μέρος του καθίσματος προς τα εμπρός και να ευτυγραμμιστει με  το κάθισμα.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
 
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Το προϊόν σχεδιάστηκε  από Έπιπλα ΒΙΝΤΕΝΟΒ
© Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Αριθμός συσκευασιών: 4
Συσκευασία 1: 121/88/56 cm, βάρος 53 kg.
Συσκευασία 2: 140/72/44 cm, βάρος 30 kg.
Συσκευασία 3: 152/82/25 cm, βάρος 25 kg.
Συσκευασία 4: 84/47/43 cm, βάρος 11 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Viliyan M 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας