Γωνιακός καναπές Orchidea, Orchidea, γκρι + κίτρινο | Έπιπλα Videnov
Orchidea

Γωνιακός καναπές , γκρι + κίτρινο

Γωνιακός καναπές Orchidea 1
Γωνιακός καναπές Orchidea 1_thumb
669
494*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L234 B131 H76 εκατοστά.
- Χώρος ύπνου: 134/200 εκατοστά.
Ταπετσαρία:
- Αφρό πολυουρεθάνης Τ25/38, βάτες από πολυεστέρα150 g/τ.μ., πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας

Κατασκευή:
- νοβοπάν , μασίφ

Πλεονεκτήματα:
* μοντέλο - η κατεύθυνση αριστερά / δεξιά καθορίζεται κατά τη συναρμολόγηση
* λειτουργεία κρεβάτι
* χωρος  αποθήκευσης (1 τεμ.)
* αφαιρούμενες  με φερμουάρ μαξιλαροθήκες
* περιλαμβάνονται 3 τεμ. διακοσμητικά μαξιλάρια
Το μοντέλο Orchidea  είναι με ένα πρωτότυπο σχεδιασμό που δίνει στην επίπλωση στυλ και προσωπικότητα. Τα υφάσματα είναι με υψηλή αντοχή στη φθορά και αποδεδειγμένη άριστη αντοχή  στην ποιότητα στον  αποχρωματισμό. Ο καναπές προσφέρει βολικο  χώρο αποθήκευσης. Το μοντέλο διακρίνεται με εξαιρετική άνεση με  την ποιότητα των υλικών με  τα οποία είναι κατασκευασμένο. Η κατεύθυνση καθορίζεται στη  συναρμολόγηση – δεξί η αριστέρο. Η ταπετσαρία με αφρολέξ T25 και βάτα απο πολυεστέρα είναι άριστες δείκτες ελαστικότητας με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθει στην παραγωγή του καναπέ πιστοποιημένα για την ποιότητα και την προέλευση τους .
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 3
Πακέτο 1: 135/100/90 εκ, Βάρος 43 κιλά.
Πακέτο 2: 135/70/80 εκ, Βάρος 18 κιλά.
Πακέτο 3: 135/65/50 εκ, Βάρος 19 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Orchidea 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας