Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira, Zefira | Έπιπλα Videnov
Zefira

Γυάλινο τραπεζάκι

Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira 1
Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira 2
Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira 3
Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira 4
Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira 1_thumb
Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira 2_thumb
Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira 3_thumb
Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira 4_thumb
73

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Γυάλινο τραπεζάκι σαλονιού Zefira
Διαστάσεις:
- L50 Β45 Η33 cm.
Υλικό:
- θερμοσκληρυνόμενο διαφανές γυαλί 12 mm.
Τα έπιπλα από γυαλί επεξεργασμένο με υψηλή θερμοκρασία έχουν μια εντυπωσιακή και μοναδική εμφάνιση. Η  πυκνότητα και η αντοχή του επαρκούν για την παραγωγή πάγκων, τραπεζιών, άλλων μικρών ή μεγάλων επίπλων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε όλες τις περιοχές του σπιτιού μας. Η κομψή γραμμή Zefira προσφέρει την άνεση ενός τυπικού τραπεζάκι σαλονιού και την ομορφιά του διαφανούς, σκληρυμένου γυαλιού. Η αντοχή του γυαλιού με θερμική επεξεργασία είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη του απλού γυαλιού. Ωστόσο, μπορείτε να δώσετε προσοχή στην προστασία των άκρων της επιφάνειας  απο  ισχυρό χτύπημα με σκληρά αντικείμενα, καθώς και μεγάλα στατικά φορτία.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Zefira 13.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας