Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Lea, Lea | Έπιπλα Videnov
Lea

Γυάλινο τραπεζάκι

Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Lea 1
Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Lea 2
Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Lea 3
Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Lea 4
Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Lea 1_thumb
Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Lea 2_thumb
Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Lea 3_thumb
Γυάλινο τραπέζι σαλονιού Lea 4_thumb
73
58*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Τραπέζι σαλονιού Lea
- Διαστάσεις: Μ110 Π 54 Υ44εκ.
- Ύψος του κάτω πάγκο  Υ29 εκ.
- Γενικός πάγκος: θερμό σκληραγωγημένο  γυαλί 8 χιλ. Χρώμα: διαφανές
- Κάτω  πάγκος : θερμό σκληραγωγημένο  γυαλί 5 χιλ. Χρώμα: μαύρο με σχεδία
- Πόδια με πάχος 60 χιλ. Χρώμα: Μαύρο
Νέες μορφές και υλικά εισέρχονται τώρα το εσωτερικό, και βλέπουμε περισσότερες προτάσεις που δείχνουν ακατανόητα σε ορισμένους από εμάς.Αν αγνοήσουμε τις προκαταλήψεις, όμως, βλέπουμε ότι στην πραγματικότητα αυτά τα μοντέλα είναι όμορφα και άνετα.Επικαλούνται την αξιοπιστία -το γυαλί με θερμική επεξεργασία , για παράδειγμα, έχει τη δύναμη του μερικά από τα «παραδοσιακά» υλικά.Αυτό είναι πραγματικά αυτό που εκπέμπει ένα παρόμοιο τραπεζάκι - σας παρουσιάζουμε το μοντέλο Lea.
Η αντοχή του γυαλιού με θερμική επεξεργασία είναι πολύ υψηλότερη από εκείνη του απλού γυαλιού. Ωστόσο, μπορείτε να δώσετε προσοχή στην προστασία των άκρων της επιφάνειας  απο  ισχυρό χτύπημα με σκληρά αντικείμενα, καθώς και μεγάλα στατικά φορτία.
 
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 Εξοπλισμός: Αριθμός μονάδων συσκευασίας: 2
 1 Πακέτο: 114/58/5 εκ., Βάρος 17 κιλά.
 2 Πακέτο: 49/14/14 εκ., Βάρος 2 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Lea 13.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας