Καλόγερος με συρτάρι Nikos

Μέχρι τη λήξη της προσφοράς:
73 €
51 €
Еξοικονομήση : 22 €
Εκπτωση: -30%

Παράδοση : 10 Ημέρες

Το προϊόν δεν έχει καμία δυνατότητα διόρθωσης και προσαρμογής .


Είναι δύσκολο να παραγγείλετε? Καλέστε:
211 1 984 984

Καλόγηρος με συρτάρι Nikos
- L48 В35 H142.5 εκατοστά.
- Λακαρισμένο ξύλο σημύδας
- Πλαστικοποιημένο νοβοπάν
Πρακτικό αντικείμενο για κάθε εσωτερικό χώρο είναι  ο μοντέρνος και ο κομψός καλόγηρος . Με μια σταθερή βάση και με συρτάρι, αυτός είναι ασφαλής βοηθός στο σπίτι ή στο γραφείο. Ο καλόγηρος Nikos είναι με απλή και κομψή εμφάνιση, κατάλληλη για διαφορετικό στυλ επίπλωσης.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Λόγω της φύσης των φυσικών υλικών, μασίφ ξύλο και καπλαμά υπαρχουν αποκλίσεις του που απεικονίζουν το χρώμα του προϊόντος και τον τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .

Συντήρηση: Οι επιφάνειες ξεσκονίζονται με υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα και υλικά καθαρισμού που έχουν λειαντικά σωματίδια

 

ΜοντέλοΣυνιστώμενες τιμές συναρμολόγησης
Καλόγερος με συρτάρι Nikos 10 €
73 €
51 €
Στο καλάθι
Γράψτε μας