Καναπές Caddy, Caddy, καφέ | Έπιπλα Videnov
Caddy

Καναπές , καφέ

Καναπές Caddy 1
Καναπές Caddy 2
Καναπές Caddy 3
Καναπές Caddy 4
Καναπές Caddy 5
Καναπές Caddy 6
Καναπές Caddy 7
Καναπές Caddy 1_thumb
Καναπές Caddy 2_thumb
Καναπές Caddy 3_thumb
Καναπές Caddy 4_thumb
Καναπές Caddy 5_thumb
Καναπές Caddy 6_thumb
Καναπές Caddy 7_thumb
330
Εκπτωση: -35%
214

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

καφέ

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Καναπές  κρεβάτι Caddy  .
- Διαστάσεις: L125 Β80 H75 εκ.
* χώρος ύπνου 120/198 εκ.
- Υλικά και ταπετσαρία - αφρολέξ 10 εκ., ύφασμα Briliant + NADIA + δερματίνη (στους αναφερόμενους συνδυασμούς χρωμάτων)
- Κατασκευή: μοριοσανίδες, μασίφ ξύλο
- πολυουρεθάνη με αυξημένη ελαστικότητα N3033
Πλεονεκτήματα
Συμπαγές μέγεθος.
Μετασχηματισμός σε κρεβάτι.
Πρωτοτυπία και στυλ συμπληρώνουν το μικρό καναπέ Caddy. Το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για μικρους  και περιορισμένους χώρους και επιδιώκει την άνεση και την πρακτικότητα.
Ο καναπές είναι επικαλυμμένος  με ύφασμα απο την ειδική σειρά της κλωστοϋφαντουργίας Briliant , η οποία χαρακτηρίζεται από την απαλότητα, το ωραίο αποτέλεσμα αφής, υψηλή αντοχή στη φθορά και  το χρώμα. Το οικολογικό δέρμα που είναι τοποθετημενο σε ζώνες με  υψηλό φορτίο επιτρέπει εύκολο καθαρισμό και συντήρηση. Ο καναπές μετατρέπεται σε κρεβάτι με τρόπο που διασφαλίζει την ομαλή καθημερινή χρήση. Κατεβάστε το εμπρός κάτω μέρος της βάσης , ξεδιπλώστε τη σχάρα με ξύλινα πηχάκια και μετά τοποθετηστε το κάθισμα και τα  μαξιλάρια απο πανο. Ο καναπές Caddy έρχεται με 2 μεγάλα μαξιλάρια με αφαιρούμενα καλύμματα με φερμουάρ.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 120/77/77 εκ, Βάρος 58 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Caddy 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας