Καναπές κλικ - κλακ Hugo, Hugo, μαύρο + μπεζ | Έπιπλα Videnov
Hugo

Καναπές κλικ - κλακ , μαύρο + μπεζ

Καναπές κλικ - κλακ Hugo 1
Καναπές κλικ - κλακ Hugo 1_thumb
560
Εκπτωση: -31%
383

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L187 Β80 Η82 εκ.
- χώρος ύπνου: 107/187 εκ.
Υλικό:
- οικολογικό δέρμα
Ταπετσαρίες:
- Αφρός πολυουρεθάνης
- ελατήρια
Μηχανισμός κρεβατιού:
- κλικ - κλακ (3 θέσεις)
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας δίνει περισσότερη ποιότητα για διακοπές και διασκέδαση.O Καναπές Hugo σας προσφέρει άνεση στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας.Όσο περισσότερη άνεση σας παρέχει , τοσο  πιο ξέγνοιαστες και απολαυστικές στιγμες εχετε. Γρήγορα και εύκολα μετατρέπεται σε καναπέ-κρεβάτι, το οποίο παρέχει επιπλέον χώρο για ύπνο,οταν είναι απαραίτητο. Είναι επενδεδυμένο με δερμάτινη με εξαιρετική ελαστικότητα ,αντοχή και  ευκολία συντήρησης.
* Προκειμένου να τεντωθεί κανονικά ο μηχανισμός του καναπέ, είναι απαραίτητο η πλάτη να απέχει περίπου 20 cm από τον τοίχο.
Σημείωση!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
Συντήρηση: Για την συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων προς αποφυγή γρατζουνιάς στις επιφάνειες. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
 
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Hugo 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας