Καναπές - κρεβάτι Adison XS, Adison XS, μπεζ + wenge | Έπιπλα Videnov
Adison XS

Καναπές - κρεβάτι , μπεζ + wenge

Καναπές - κρεβάτι  Adison XS 1
Καναπές - κρεβάτι  Adison XS 1_thumb
481
340*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

μπεζ + wenge

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

 

Καναπές  κρεβάτι Adison XS

Απίστευτα βολική και πρακτική λύση για το σπιτι  σας

- Διαστάσεις: L230 Β84 H80 εκ.

- Χώρος ύπνου: 140/190 εκ.

- Ταπετσαρία, υφάσμα Briliant + δέρματινη/ στα αναφερόμενα χρ'ωματα /

* Μετατροπή σε κρεβάτι

* Ανοιγμα του καναπέ τραβώντας το μέρος του καθίσματος προς τα εμπρος

* Αποθηκευτικός χώρος
 Για να κάνυμε το καναπέ Addison XS έχουμε επιλέξει ειδική σειρά υφασμάτων –
Briliant, η οποία χαρακτηρίζεται από την απαλότητα, το ωραίο αποτέλεσμα αφής, υψηλή αντοχή στη φθορά και  το χρώμα. Τα  υφάσματα απο τη σειρά Briliant ειναι ειδικά επιλεγμένα και εχουν μια  μαλακή και ευχάριστή στην αφή επιφάνεια,με εξαιρετική πυκνότητα και αντοχη.  Ο  καναπές Addison XS συμπληρώνει τη γκάμα της σειράς Addison. Προσφέρει ένα νέο και διαφορετικό τρόπο μετατροπης σε άνετο κρεβάτι. Το σετ Addison XS συμπληρώνουν τρια μεγάλα μαξιλάρια με αφαιρούμενα καλύμματα με φερμουάρ.

Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.

Δώστε προσοχή!

Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.

Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.

Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.

Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

Το προϊόν σχεδιάστηκε  από Έπιπλα ΒΙΝΤΕΝΟΒ.

© Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Αριθμός συσκευασιών: 2

Πακέτο 1: 188/86/52 εκ. Βάρος 69 κιλά.

Πακέτο 2: 83/56/38 εκ., Βάρος 21 κιλά.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Adison XS 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας