Καναπές - κρεβάτι Adison XS, Adison XS, γκρι D59, Azalia | Έπιπλα Videnov
Adison XS

Καναπές - κρεβάτι , γκρι D59, Azalia

Καναπές - κρεβάτι  Adison XS 1
Καναπές - κρεβάτι  Adison XS 1_thumb
471
329*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Καναπές Addison XS, Azalia.
- Διαστάσεις: L230 Β84  H80 εκ.
- Χώρος ύπνου: 140/190 εκ.
- Ταπετσαρίες, υφάσμα απο τη σειρα  ΔΟΡΥ και DAYLI + δέρματινη, χρώμα: στους  αναφερομενους συνδυασμούς χρωμάτων
- Ύψος του αφρώδους υλικού του τμήματος καθίσματος 8 εκ. και Τ25 πυκνότητα με χαμηλό συντελεστή παραμόρφωσης.
- Μαξιλάρια, ύφασμα Azalia
* Μετατροπή σε  κρεβάτι
* Καναπές που γινεται κρεβατι τραβώντας το μέρος του καθίσματος
*Χώρος αποθήκευσης
Για να κάνετε έναν καναπέ Addison XS σειρά που είναι ειδικά επιλεγμένα υφάσματα – ΔΟΡΥ.Addison XS έρχεται με 3 μεγάλα μαξιλάρια με αφαιρούμενα καλύμματα με φερμουάρ. Τα  υφάσματα απο τη σειρά ΔΟΡΥ ειναι ειδικά επιλεγμένα και εχουν μια  μαλακή και ευχάριστή στην αφή επιφάνεια,με εξαιρετική πυκνότητα και αντοχη.  Ο  καναπές Addison XS συμπληρώνει τη γκάμα της σειράς Addison. Προσφέρει ένα νέο και διαφορετικό τρόπο μετατροπης σε άνετο κρεβάτι. Το σετ Addison XS συμπληρώνουν τρια μεγάλα μαξιλάρια με αφαιρούμενα καλύμματα με φερμουάρ.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Το προϊόν σχεδιάστηκε  από Έπιπλα ΒΙΝΤΕΝΟΒ.
© Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Αριθμός συσκευασιών: 2
Πακέτο 1: 188/86/52 εκ. Βάρος 69 κιλά.
Πακέτο 2: 83/56/38 εκ., Βάρος 21 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Adison XS 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας