Καναπές - κρεβάτι Adison XXS, Adison XXS, μωβ D7, λευκό | Έπιπλα Videnov
Adison XXS

Καναπές , μωβ D7, λευκό

Καναπές - κρεβάτι  Adison XXS 1
Καναπές - κρεβάτι  Adison XXS 1_thumb
314
208*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Καναπές  κρεβάτι Addison XXS
Διαστάσεις: L140 B78 H46 / 74 εκ.
Χώρος ύπνου: 120/198 εκ.
- Ταπετσαρία, υφάσμα ΔΟΡΥ + δέρμα, αφρολέξ
- Ύψος του αφρού του καθίσματος 8 cm και Τ25 πυκνότητα, το οποίο εγγυάται την αποκατάσταση της αρχικής κατάστασης μετά από παρατεταμένη χρήση.
* Μετατρέπεται σε κρεβάτι
Για να κάνυμε το καναπέ Addison XXS έχουμε επιλέξει ειδική σειρά υφασμάτων – ΔΟΡΥ, η οποία χαρακτηρίζεται από την απαλότητα, το ωραίο αποτέλεσμα αφής, υψηλή αντοχή στη φθορά και  το χρώμα. Ο  καναπές Addison XXS συμπληρώνει τη γκάμα της σειράς Addison. Προσφέρει ένα νέο και διαφορετικό τρόπο μετατροπης σε άνετο κρεβάτι. Κατεβάστε το εμπρός κάτω μέρος της βάσης , ξεδιπλώστε τη σχάρα με ξύλινα πηχάκια και μετά τοποθετηστε το κάθισμα και τα  μαξιλάρια απο πανο. Addison XXS θα σας δείξει στην πράξη οτι είναι ένα από τους  πιο δημοφιλής καναπέδες απο τη σειρά καθηστίκων Addison . Το σετ Addison XXS συμπληρώνουν δυο μεγάλα μαξιλάρια με αφαιρούμενα καλύμματα με φερμουάρ.
Το τραπεζάκι από την φωτογραφία μπορείτε να δείτε εδώ .
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Το προϊόν σχεδιάστηκε  από Έπιπλα ΒΙΝΤΕΝΟΒ.
© Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 77/77/140 εκ.
Βάρος 63,2 κιλά.
 
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Adison XXS 11.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας