Καναπές – κρεβάτι Genua, Genua, σκούρο καφέ | Έπιπλα Videnov
Genua

Καναπές – κρεβάτι , σκούρο καφέ

Καναπές – κρεβάτι  Genua 1
Καναπές – κρεβάτι  Genua 2
Καναπές – κρεβάτι  Genua 3
Καναπές – κρεβάτι  Genua 4
Καναπές – κρεβάτι  Genua 5
Καναπές – κρεβάτι  Genua 1_thumb
Καναπές – κρεβάτι  Genua 2_thumb
Καναπές – κρεβάτι  Genua 3_thumb
Καναπές – κρεβάτι  Genua 4_thumb
Καναπές – κρεβάτι  Genua 5_thumb
606
Εκπτωση: -36%
385

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Διαστάσεις: 
- L154 B98 H91 εκατοστά  
- Χώρος ύπνου: 140/190 εκατοστά.   
Υλικά:
- Υφάσματα από πολυεστέρα
Ταπετσαρία :
- βάση: ιμάντες ταπετσαρίας
- πλήρωση: αφρός πολυουρεθάνης N30
Σκελετός:
- μασίφ ξύλο, νοβοπάν, μοριοσανίδα
Πλεονεκτήματα:
* Λειτουργία κρεβάτι
Μοντέρνος, κομψός και πολύ άνετος σαν χαρακτηριστικά και  αυτά δεν εξαντλούν τις δυνατότητες του καναπέ Genua. Ο καναπές συνδυάζει την άνεση στα μοντέλα της κατηγορίας του  και είναι με  σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού. Είναι επενδεδυμένος  με ύφασμα με  εξαιρετική πυκνότητα και ευχάριστη μαλακή επιφάνεια αφής.Τα υφάσματα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην τριβή και τη φθορά.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 145/53 / 118cm., Βάρος 62 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Genua 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας