Καναπές Ksenia, Ksenia, καφέ + μπεζ | Έπιπλα Videnov
Ksenia

Καναπές , καφέ + μπεζ

Καναπές Ksenia 1
Καναπές Ksenia 2
Καναπές Ksenia 3
Καναπές Ksenia 4
Καναπές Ksenia 5
Καναπές Ksenia 6
Καναπές Ksenia 7
Καναπές Ksenia 8
Καναπές Ksenia 9
Καναπές Ksenia 1_thumb
Καναπές Ksenia 2_thumb
Καναπές Ksenia 3_thumb
Καναπές Ksenia 4_thumb
Καναπές Ksenia 5_thumb
Καναπές Ksenia 6_thumb
Καναπές Ksenia 7_thumb
Καναπές Ksenia 8_thumb
Καναπές Ksenia 9_thumb
876
Εκπτωση: -38%
534

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

- Διαστάσεις: L188 B280 H72 εκ.
* χώρος ύπνου 120/200 εκ.
Υλικά:
- Υφάσματα σειρά Briliant
- Δερματίνη 560 g /  m στούς αναρερόμενους  συνδυασμούς χρωμάτων      
ταπετσαρία:
- Αφρός Τ25 H10 εκ., βάτες από πολυεστέρα 150 g /μ πρόσθετα υλικά ταπετσαρίας
Σκελετός :
- μασίφ ξύλο, κόντρα πλακέ, MDF
Πλεονεκτήματα:
- Λειτουργία κρεβάτι
- Η κατεύθυνση καθορίζεται στη  συναρμολόγηση – δεξί η αριστέρο
- Αποθικευτικος χωρος
- Αποσπώμενα με φερμουάρ καλύμματα των καθισμάτων και πίσω μαξιλάρια
Για ζεστό και άνετο σπίτι μερικές φορές αρκεί ένα πραγματικά ελκυστικός και άνετος καναπές. Το πιο σημαντικό για το προσδιορισμό της  άνεσης  ενός σπιτιού είναι η ποιότητα και το στυλ του καναπέ. Για τον καθένα από εμάς ο αγαπημένος καναπές  είναι ένα σύμβολο για  ευχάριστες  και χαλαρές  ώρες. Ο καναπές Ksenia είναι απο τα μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να πληρούν τις απαιτήσεις της υψηλής ποιότητας με μέγιστη άνεση. Ο καναπές είναι επικαλυμμένος  με δύο τύπους υφασμάτων – δερματίνη  και ύφασμα. Είναι ειδικά επιλεγμένα υφάσματα, που πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές ποιότητας  για αντοχή και εύκολη συντήρηση. Τα υφάσματα απο τη σειρα Briliant είναι με υψηλή αντοχή στη φθορά και αποδεδειγμένη άριστη αντοχή  στην ποιότητα στον  αποχρωματισμό. Το μοντέλο διακρίνεται με εξαιρετική άνεση με  την ποιότητα των υλικών με  τα οποία είναι κατασκευασμένο. Ο καναπές προσφέρει βολικό  χώρο αποθήκευσης . Ενισχυμένα βασικά σημεία, καθιστώντας τον καναπέ γερά κατασκευασμένο και για υπέρβαρους πελάτες .
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί προς  επιστροφή.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός συσκευασιών: 5
Πακέτο 1: 157/77/73 cm, Βάρος 53 kg.
Πακέτο 2: 112/93/67 cm, Βάρος 45 kg.
Πακέτο 3: 66/77/73 cm, Βάρος 16 kg.
Πακέτο 4: 77/66/61 cm, Βάρος 10 kg.
Πακέτο 5: 181/77/28 cm, Βάρος 10 kg.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Ksenia 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας