Καναπές Modus, τριθέσιος, Modus , γκρι + λευκό + μαύρο δέρμα | Έπιπλα Videnov
Modus

Καναπές , γκρι + λευκό + μαύρο δέρμα

Καναπές Modus, τριθέσιος 1
Καναπές Modus, τριθέσιος 2
Καναπές Modus, τριθέσιος 1_thumb
Καναπές Modus, τριθέσιος 2_thumb
453
300*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 10 ημέρες

Καναπές  Modus, τριθέσιος
Διαστάσεις:
- L229 B85 H77 εκατοστά.
- Χώρος ύπνου 140/190 εκατοστά.
Υλικά:
- Υψηλής ποιότητας υφάσματα
- Δερματίνη
Ταπετσαρία:
- ελαστικό αφρό πολυουρεθάνης  με ύψος 10 εκατοστά ,N 3033,βάτα από πολυεστέρα 120 g / τ. μ.
Πλεονεκτήματα:
* Μετατρέπεται σε κρεβάτι
* Αποθηκευτικός χώρος  .
Ο καναπές Modus είναι ένα πολυτελές καναπές που θα φέρει μια μοναδική άνεση στην καθημερινή σας ζωή. Το μοντέλο είναι πλήρως επενδεδυμένo με ύφασματα  με  πολύ  όμορφη βελούδινη υφή. Έχει μια εξαιρετική  σταθερότητα  στο χρώμα, η οποία εγγυάται τη διατήρηση της  τέλειας  εμφάνισης στην καθημερινή χρήση. О ελαστικός αφρός πολυουρεθάνης  με ύψος 10 εκατοστά ,N 3033 έχει σχεδιαστεί ειδικά για περιοχές με αυξημένες χρήσεις – με εξαιρετική ελαστικότητα και χαμηλή παραμόρφωση  εξασφαλίζει τη διατήρηση της καλύτερης εμφάνισης των προϊόντων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο καναπές  προσφέρει αποθηκευτικό  χώρο  με μεγάλες  διαστάσεις  .
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 
Αριθμός συσκευασιών: 2
Πακέτο 1: 195/82/60 εκ, Βάρος 67,5 κιλά.
Πακέτο 2: 89/65/43 εκ, Βάρος 17 κιλά.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Modus 11.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

|

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας