Καναπές Viena, Viena, πράσινο | Έπιπλα Videnov
Viena

Καναπές , πράσινο

Καναπές Viena 1
Καναπές Viena 2
Καναπές Viena 3
Καναπές Viena 4
Καναπές Viena 5
Καναπές Viena 6
Καναπές Viena 7
Καναπές Viena 1_thumb
Καναπές Viena 2_thumb
Καναπές Viena 3_thumb
Καναπές Viena 4_thumb
Καναπές Viena 5_thumb
Καναπές Viena 6_thumb
Καναπές Viena 7_thumb
693
Εκπτωση: -36%
439

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

πράσινο

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις: 
- L205 B90 H70-90 εκατοστά  
Υλικά:
- Υφάσματα από πολυεστέρα  SOLAR
* Τα υφάσματα περιέχουν νανοσωματίδια που εμποδίζουν την είσοδο βρωμιάς. Είναι κατάλληλο για κατοικίδια στο σπίτι.Η τεχνολογία EASY CLEAN βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων με νερό ή σαπουνόνερο, χάρη στην οποία μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε λεκέδες από κέτσαπ, καφέ ή άλλα .
Το Pet Friendly είναι μια τεχνολογία που διευκολύνει την απομάκρυνση στις τρίχες από τα κατοικίδια.
Ταπετσαρία :
- βάση: ιμάντες ταπετσαρίας
- πλήρωση: αφρός πολυουρεθάνης 14  cm HR35 - εξαιρετικά ελαστικό
Σκελετός:
- μασίφ ξύλο, νοβοπάν, κόντρα πλακέ
Μοντέρνος, κομψός και πολύ άνετος σαν χαρακτηριστικά και  αυτά δεν εξαντλούν τις δυνατότητες του καναπέ Viena. Ο καναπές συνδυάζει την άνεση στα μοντέλα της κατηγορίας του  και είναι με  σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού. Είναι επενδεδυμένος  με ύφασμα με εξαιρετική πυκνότητα και ευχάριστη μαλακή επιφάνεια αφής.Τα υφάσματα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην τριβή και τη φθορά.
Αγαπητοί πελάτες, προσέξτε!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
Συντήρηση: Για την συντήρηση σε  δέρμα και ύφασμα, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο σαπούνι.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 205/82 / 50εκ., Βάρος 57 κιλά.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Viena 20.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας