Παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας του διαδικτυακού μας καταστήματος για Ελλάδα σας ενημερώνουμε ότι εκτελούνται όλες οι παραγγελίες.

Καρέκλα Armond

Μέχρι τη λήξη της προσφοράς:
109 €
78 €
Еξοικονομήση : 31 €
Εκπτωση: -28%

Παράδοση : 7 Ημέρες

Προσθήκη στα αγαπημένα

Το προϊόν δεν έχει καμία δυνατότητα διόρθωσης και προσαρμογής .


Είναι δύσκολο να παραγγείλετε? Καλέστε:
211 1 984 984

Γρήγορη παραγγελία

Διαστάσεις:
- L60 B48 H76cm.
Κατασκευή:
- λαμιναρισμένο ξύλο
Ταπετσαρίες:
- οικολογικό δέρμα
- αφρός πολυουρεθάνης
Η καρέκλα  Armod έχει τη γοητεία ενός πραγματικό αριστούργημα. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ελασματοποιημένη ξυλεία. Έχει μεγάλη αντοχή και αντοχή εξασφαλίζοντας μέγιστη σταθερότητα. Η όμορφη διακόσμηση από ξύλο φέρνει τη ζεστασιά των φυσικών υλικών στο σπίτι. Οι επιφάνειες είναι άψογα λακαρισμένες με φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Τα καθίσματα και οι πλάτες είναι επικαλυμμένα με οικολογικό δέρμα με ευχάριστα λεία επιφάνεια.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.

 

 

ΜοντέλοΣυνιστώμενες τιμές συναρμολόγησης
Καρέκλα Armond 6 €
109 €
78 €
Στο καλάθι
Γράψτε μας