Καρέκλα Aton, Aton II, μπεζ | Έπιπλα Videnov
Aton II

Καρέκλα Aton

Καρέκλα Aton 1
Καρέκλα Aton 2
Καρέκλα Aton 3
Καρέκλα Aton 4
Καρέκλα Aton 5
Καρέκλα Aton 1_thumb
Καρέκλα Aton 2_thumb
Καρέκλα Aton 3_thumb
Καρέκλα Aton 4_thumb
Καρέκλα Aton 5_thumb
81
67 €/τεμ.*
*Με Videnov card

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 2 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Καρέκλα Aton σετ 2 τεμ.
Διαστάσεις
- L44 B58 H98 εκ.
Κάθισμα
- βάση: ελατήρια ζιγκ-ζαγκ + ιμάντες ταπετσαρίας
- πλήρωση: αφρός πολυουρεθάνης, τσόχα
- Πολυεστέρας
Σκελετός :
- μασίφ ξύλο
- ενισχυμένες ενώσεις
Η καρέκλα Aton είναι καρέκλα με άψογη κομψότητα και εντυπωσιακή άνεση. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο των οποίων οι ιδιότητες, της  αντοχής  και της  σταθερότητας  τους  καθιστούν την ιδανική επιλογή για έπιπλα της τραπεζαρίας σας. Το κάθισμα είναι επενδεδυμένο με αφρό πολυουρεθάνης και ευχάριστο στην αφή ύφασμα, εύκολο να διατηρηθεί με  πολύ καλοί δείκτες της αντοχής και σταθερότητας χρώματος.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Λόγω της φύσης των φυσικών υλικών, μασίφ ξύλο και καπλαμά υπαρχουν αποκλίσεις του που απεικονίζουν το χρώμα του προϊόντος και τον τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας. Παρόμοιες φθορές των προϊόντων δεν  γίνονται δεκτές  προς επιστροφή. Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή της ποιότητας του υφάσματος. Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση όχι λιγότερη των 50 εκατοστών από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή κάποια άλλη ισχυρή πηγή θερμότητας.
Παρόμοιες αλλοιώσεις και φθορές των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύησή τους.
 Αριθμός συσκευασιών: 1
Πακέτο 1: 91/40/47 cm, βάρος 14 kg

 

 

 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Aton II 2.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας