Καρέκλα γία μπαρ Baris

Παράδοση : 15 Ημέρες

58 €/τεμ.
Στο καλάθι

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 2 τεμ .

Το προϊόν δεν έχει καμία δυνατότητα διόρθωσης και προσαρμογής .


Είναι δύσκολο να παραγγείλετε? Καλέστε:
211 1 984 984

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ 2 τεμαχίων.
Διαστάσεις:
- L46 B60 H110 εκ.
Tαπετσαρία
Υλικό κατασκευής: ύφασμα πολυεστέρας
-Γέμισμα: Αφρός πολυουρεθάνης
Κατασκευή:
- μασίφ ξύλο, χρώμα wenge
Κλασικά όμορφη και κομψή η καρέκλα γία μπαρ Baris  αποδίδει ξεχωριστό μέρος στην κουζίνα. Με εξαιρετικά όμορφη εμφάνιση η καρέκλα θα φέρει πολλή διασκέδαση και ευκολία στην κουζίνα ή την τραπεζαρία. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από μασίφ ξύλο, ένα υλικό του οποίου η ομορφιά και η ζεστή ατμόσφαιρα άξιζει την θέση του σε κάθε σπίτι. Το λούστρο του έχει  εφαρμοστεί σε όλα τα ορατά μέρη και σχηματίζεται ένα ανθεκτικό προστατευτικό στρώμα στο ξύλο, ενώ συμβάλλει  στη διευκόλυνση της συντήρησης.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Λόγω της φύσης των φυσικών υλικών, μασίφ ξύλο και καπλαμά υπαρχουν αποκλίσεις του που απεικονίζουν το χρώμα του προϊόντος και τον τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  κοπής του υφάσματος και τις ταπετσαρίας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας. Αυτό το είδος χρησης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση .
 
ΜοντέλοΣυνιστώμενες τιμές συναρμολόγησης
Καρέκλα γία μπαρ Baris | μαύρο7 €
Γράψτε μας