Καρέκλα γία μπαρ Melin, Melin | Έπιπλα Videnov
Melin

Καρέκλα μπαρ

Καρέκλα γία μπαρ Melin 1
Καρέκλα γία μπαρ Melin 2
Καρέκλα γία μπαρ Melin 3
Καρέκλα γία μπαρ Melin 4
Καρέκλα γία μπαρ Melin 1_thumb
Καρέκλα γία μπαρ Melin 2_thumb
Καρέκλα γία μπαρ Melin 3_thumb
Καρέκλα γία μπαρ Melin 4_thumb
138
Εκπτωση: -26%
101 €/τεμ.

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ από 2 τεμ.

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Το μοντέλο διατίθεται μόνο σε σετ 2 τεμαχίων.
Διαστάσεις:
- L49 B53 H111 εκ.
Tαπετσαρία
Υλικό κατασκευής:
- ύφασμα πολυεστερικό
-Γέμισμα: Αφρός πολυουρεθάνης
Κατασκευή:
- μασίφ ξύλο
Κλασικά όμορφη και κομψή η καρέκλα γία μπαρ Melin αποδίδει ξεχωριστό μέρος στην κουζίνα. Με εξαιρετικά όμορφη εμφάνιση η καρέκλα θα φέρει πολλή διασκέδαση και ευκολία στην κουζίνα ή την τραπεζαρία. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο, ένα υλικό του οποίου η ομορφιά και η ζεστή ατμόσφαιρα άξιζει την θέση του σε κάθε σπίτι. Το λούστρο του έχει  εφαρμοστεί σε όλα τα ορατά μέρη και σχηματίζεται ένα ανθεκτικό προστατευτικό στρώμα στο ξύλο, ενώ συμβάλλει  στη διευκόλυνση της συντήρησης.
Αγαπητοί πελάτες, δώστε προσοχή!
Λόγω της φύσης των φυσικών υλικών, μασίφ ξύλο και καπλαμά υπαρχουν αποκλίσεις του που απεικονίζουν το χρώμα του προϊόντος και τον τόνο των μεμονωμένων προϊόντων.
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα του υφάσματος.Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 69/59/60 cm, βάρος 20 kg.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Melin 5.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας