Καρέκλα γραφείου Bruno, Bruno | Έπιπλα Videnov
Bruno

Καρέκλα γραφείου

Καρέκλα γραφείου Bruno 1
Καρέκλα γραφείου Bruno 2
Καρέκλα γραφείου Bruno 1_thumb
Καρέκλα γραφείου Bruno 2_thumb
91
Εκπτωση: -46%
49

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Η καρέκλα γραφείου Bruno εξασφαλίζει  άνεση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια της εργασίας.
- Διαστάσεις: L58 Β56 H84-94 εκ.
- Βάση από πολυαμίδιο με πέντε κυλίνδρικές  ρόδες
- Αμορτισέρ  αερίου
- Μπράτσα: 2
- Βάρος: 9.9 κιλά
- Αριθμός μονάδων συσκευασίας: 1 τεμ.
Η καρέκλα Bruno έχει σχεδιαστεί για τους πελάτες που ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο γραφείο. Το κάθισμα και η πλάτη της καρέκλας είναι επενδεδυμένα με ανθεκτικό, μαλακό δέρμα με αφρώδες κατάλληλη πυκνότητα. Η πλάτη και το κάθισμα είναι κατασκευασμένα από χυτό PVC. Η καρέκλα διαθέτει ψηλή πλάτη, καμπύλες για να κρατάει τη μέση. Μηχανισμός ανύψωσης ειναι με ύψος 10 εκατοστά. Η βάση ειναι κατασκευασμενη απο ενισχυμένο πλαστικό με πέντε κυλίνδρικές  ρόδες προσφέρει σταθερότητα και αξιοπιστία της δυναμικής ροής της εργασίας.
Σημείωση!.                                                                     
Τοποθετήστε τα έπιπλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 50 εκατοστά από κάθε πηγή ισχυρής θερμότητας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων.Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το είδος ζημίων.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 52/27/52 cm, βάρος 10,100 kg.

 

Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Bruno 15.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας