Καρέκλα γραφείου Deluxe, Deluxe | Έπιπλα Videnov
Deluxe

Καρέκλα γραφείου

Καρέκλα γραφείου Deluxe 1
Καρέκλα γραφείου Deluxe 2
Καρέκλα γραφείου Deluxe 3
Καρέκλα γραφείου Deluxe 4
Καρέκλα γραφείου Deluxe 1_thumb
Καρέκλα γραφείου Deluxe 2_thumb
Καρέκλα γραφείου Deluxe 3_thumb
Καρέκλα γραφείου Deluxe 4_thumb
191
131*
*Με Videnov card

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

Δωρεάν αποστολή: 5 ημέρες

Η καρέκλες Deluxe είναι άνετες , κομψές  και ιδανικές  για γραφείο
 - Διαστάσεις: L67 B78 H116/126 εκατοστά.
- Μέγεθος του καθίσματος: L54 B51 εκ.
- Μέγεθος της πλάτης : L58 B75 εκ.
- Χρώμα: Μαύρο
Αν ο σχεδιασμός της νέας μας καρέκλα γραφείου μοιάζει οικεία, δεν είναι λάθος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του το καθιστούν εξαιρετικά δημοφιλή και περιζήτητο  μοντέλο. Η καρέκλα γραφείου Deluxe είναι ένα κομψό μοντέλο καρέκλας  γραφείου που εντυπωσιάζει με την όμορφη σιλουέτα της τονίζοντας την εξαιρετική εργονομίαστη χρίση. Είναι εξοπλισμένο με  τα υποχρεωτικά για κάθε σύγχρονη καρέκλα γραφείου πλεονεκτήματα  για λειτουργικότητα- αμορτισερ αερίου για τη ρύθμιση του ύψους. Η ταπετσαρία της καρέκλας είναι κατασκευασμένη από υλικά κατάλληλα για απαλότητα και άνεση.Ο  ενσωματωμένος μηχανισμός για χαλάρωση και ρύθμιση ύψους εξασφαλίζει τη βέλτιστη θέση καθίσματος για άνετη εργασία και ξεκούραση. Η καρεκλα  προμηθεύεται σε εύκολη για μεταφορά συσκευασία μέσα στην οποία έχει οδηγίες τοποθέτησης.Ολα τα υλικα συναρμολογισης συμπεριλαμβανονται στη συσκευασια. Αισθανθείτε καλύτερα το στυλ της νέας πρότασης μας
Σημείωση!
Τοποθετήστε τα έπιπλα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από 50 εκατοστά από κάθε πηγή ισχυρής θερμότητας.Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να αλλάξει το είδος και την ποιότητα των επίπλων.Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτό το είδος ζημίων.
Προσδιορισμός: Καρέκλα γραφείου με τη δυνατότητα ρύθμισης
Σύνθεση: Ύφασμα / δέρμα, αφρολέξ, βάτα, πρόσθετα ύλικα ταπετσαρίας  Μέταλλο, PVC
Συσκευασία: Κουτί - χαρτόνι  οντουλέ
Οδηγίες χρήσης: Για δουλειά γραφείου. Για να αλλάξετε το ύψος και την κλίση, χρησιμοποιοιστε τις λαβές κάτω από το κάθισμα
Συντήρηση: Οι επιφάνειες σκουπίζεται με ένα υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα και υλικά καθαρισμού που περιέχουν λειαντικά σωματίδια.
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Deluxe 15.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας