Καρέκλα γραφείου Diman II, Diman II, γκρι | Έπιπλα Videnov
Diman II

Καρέκλα γραφείου , γκρι

Καρέκλα γραφείου Diman II 1
Καρέκλα γραφείου Diman II 2
Καρέκλα γραφείου Diman II 3
Καρέκλα γραφείου Diman II 4
Καρέκλα γραφείου Diman II 1_thumb
Καρέκλα γραφείου Diman II 2_thumb
Καρέκλα γραφείου Diman II 3_thumb
Καρέκλα γραφείου Diman II 4_thumb
65
Εκπτωση: -31%
44

Το προϊόν είναι τυποποιημένο και δεν έχει τη δυνατότητα προσαρμογής.

γκρι

Δωρεάν αποστολή: 7 ημέρες

Διαστάσεις:
- L44 B40 H78/88 εκατοστά.
Ταπετσαρία:
- πολυουρεθάνη
- υφάσματα από πολυεστέρα
Κατασκευή :
-Ενισχυμένο πολυαμιδικό πλαστικό
- Βάση με ενσωματωμένο αμορτισέρ
 Δώστε περισσότερη άνεση και  διάθεση στο δοματιο με ένα πραγματικό δώρο τη καρέκλα γραφείου Diman. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ευκολία χρήσης. Εχει αμορτισέρ αερίου για ρυθμιζόμενο ύψος εργασίας του καθίσματος. Η πλάτη της καρέκλας είναι κατασκευασμένη από πλαισίο πολυπροπυλένιου και ύφασμα του οποίου η εργονομική γραμμή διασφαλίζει τη σωστή θέση στο καθησμα.
Δώστε προσοχή!
Μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις από τα πραγματικά χρώματα των διαφόρων τύπων υφασμάτων / υλικών από την οθόνη του υπολογιστή σας ή την κινητή συσκευή.
Συντήρηση: Για συντήρηση, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες βρεγμένο σε διάλυμα χλιαρού νερού και ήπιο καθαριστικό.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ των προϊόντων δεν συνιστάται  η χρήση αιχμηρών αντικείμενων, λόγω της πιθανότητας  γδαρσίματος στις επιφάνειες. Τραυματισμοί αυτού του είδους δεν  γίνονται δεκτοί  προς  επιστροφή.
Η παρατεταμένη έκθεση σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην ποιότητα .Τοποθετήστε τα έπιπλα σε απόσταση που δεν είναι μικρότερη από 50 εκατοστά από οποιοδήποτε καλοριφέρ ή μια ισχυρή πηγή θερμότητας.
Αυτό το είδος χρήσης έναντη στην ακεραιότητα των προϊόντων δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
Αριθμός δεμάτων: 1
Πακέτο 1: 53/18/50 cm, βάρος 7.300 kg.
 
Μοντέλο Τιμή συναρμολόγησης
Diman II 15.00 €

Η τιμή συναρμολόγησης αναγράφεται για κάθε μεμονωμένο προϊόν . Σε περίπτωση που η τιμή του προϊόντος ή το συνολικό ποσό όλων των προϊόντων που παρήγγειλε ο πελάτης για την υπηρεσία συναρμολόγησης είναι μικρότερη από 25 ευρώ , ο πελάτης πληρώνει ελάχιστη χρέωση 25 ευρώ.

Η συναρμολόγηση είναι υπηρεσία η οποία εκτελείται από συνεργαζόμενη εταιρία και δεν γίνετε την ίδια μέρα με την παράδοση . Η ελάχιστη επίσκεψη είναι 25 ευρώ .Σε περιοχές εκτός νομού Θεσσαλονίκης υπάρχει χρέωση επίσκεψης από 10 έως 15 ευρώ ανάλογα με την περιοχή .

Παρόμοια προϊόντα
Τελευταία προβολή

Ακολουθησε μας